Sunucuyu eğlenceli hale getirmek için pluginler

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Başlıkta da belirttiğim gibi sunucumu eğlenceli hale getirmek için pluginler önerebilirmisiniz?

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çalmak ayıplanacak birşeydir fikir istemek değil.
Bunları çok duyuyoruz sonra gelişince uğraşma , Fikir bile olsa yardımdır bu ve lekeleyenler olcaktır benim sayemde gelişti diyen bile olucaktır bu yüzden kendine özgü fikirler bul ha illada kendim buna katlanırım diyorsun ben fikir vereyim ;

Faction ise sunucun warp obsidyen yap ordan obsidyen kazılsın mesela 128 obsidyene 1 kağıt bu kağıttan item alabilsin , spawner alabilisin bu tarz fkirler üretebilirsin benden temeli ilerisi sende :)

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Ne gibi işte bende onu soruyorum?
öncelikle üyelerin dolandırılmasını engelle yani trade sistemi ekle bölelikle oyuncular tpa tuzağından ve sen bana şunu ver ben sana bunu verecem kalkar oyuna keyifli bir hal katar

drill sistemi filan ekle sonra magic loot adlı plugin var onu ekle etrafta loot alanları olur ve yenilenir bunlar tabi abartı derece güzel şeyler çıkmamasını ayarla

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Bunları çok duyuyoruz sonra gelişince uğraşma , Fikir bile olsa yardımdır bu ve lekeleyenler olcaktır benim sayemde gelişti diyen bile olucaktır bu yüzden kendine özgü fikirler bul ha illada kendim buna katlanırım diyorsun ben fikir vereyim ;

Faction ise sunucun warp obsidyen yap ordan obsidyen kazılsın mesela 128 obsidyene 1 kağıt bu kağıttan item alabilsin , spawner alabilisin bu tarz fkirler üretebilirsin benden temeli ilerisi sende :)
Obsidyen olayı zaten var. Teşekkür ederim fikirlerin için.

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
google amcaya minecraft bukkit plugin yazarak bukkitin pluginlerine bakıp katagorilerden Fun (Eylenceyi) seçerek plugin arayabilirsin :)

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence en gereklisi çocuk yapma plugini veya skripti :D düşünsene evladın olcak güzel olurdu serverinde baya tutulursu sistem şöyle anlatayım

Çocuk Parşomeni Adında bir Kakao çekirdegi olcak onu diyer oyuncuya tıklayacak diyer oyuncuda tıklayacak karşılıklı olcak sonra 1 adet bebek köylü cıkcak ortaya bu koylunun ismide ilk tıklayan kişiyle 2 tıklayan kişinin ismi olcak mesela şöyle Kelle-Oswin :D güzel demi :D

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence en gereklisi çocuk yapma plugini veya skripti :D düşünsene evladın olcak güzel olurdu serverinde baya tutulursu sistem şöyle anlatayım

Çocuk Parşomeni Adında bir Kakao çekirdegi olcak onu diyer oyuncuya tıklayacak diyer oyuncuda tıklayacak karşılıklı olcak sonra 1 adet bebek köylü cıkcak ortaya bu koylunun ismide ilk tıklayan kişiyle 2 tıklayan kişinin ismi olcak mesela şöyle Kelle-Oswin :D güzel demi :D
Mantıklı :D abi Koruması Vardı Shiftlemeyi Engelliyordu Onun Gibi Birşeylede Olabilir Arkadan Shift Yapınca Doğabilir :S