EnchantedAA
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba insanoğlu,ben Enchanted!
Uzun bir aradan sonra tekrardan aranızdayım.Neden bırakmıştım? Tabii ki de Okul yüzünden değil Minecraft'a biraz ara vermiştim.Tekrardan başladım ve "Neden buraya da başlamayayım?" dedim c:
Ben kimim?
Oyun oynamayı seven,Terrariaya bayılan ve Doctor Whoya aşık bir Oyunkopat herifin tekiyim.
Adım ve Soyadım : Akın Parlak
Yaşım : 14
Belki bazı arkadaşlar yaşımdan dolayı "v-let" diyebilir fakat v-let denmesinden üstüme alınmıyorum.Belki "v-let-çocuk" lafını kullanan 18 yaşından büyük abilerimiz vardır ve bu kelimeleri doğru kullanır.Fakat bazı arkadaşlarımız sinirini bozan kişilere hemen "v-let" diyor.
Nefret ettiğim şeyler,kişilikler nelerdir?
Yalan söylemek,dilenmek,aç gözlü davranmak,aile fertlerine laf etmek gibi kötü alışkanlıklar.
Yalancılar,Dilenciler,Aç Gözlüler,Küfürbazlar ve Her sinirini bozan kişiye "v-let" diyen herifler.
Sevdiğim şeyler,kişilikler nelerdir?
Espri yapmak,dürüst davranmak,kendini bilmek,saygı duymak ve cömertlik
Dürüst,Esprili,Saygılı ve Cömert.
Benden bu kadar,umarım beni sevmişsinizdir.
NOT!
Ayrıca ingilizceyi çok severim.
DİPNOT!
En sevdiğim renk mavi ve tonlarıdır.
En sevdiğim müzik : Assasin's Creed 4 ROCK ANTHEM! by Smosh
Bazı sahnelerde *sapık görüntüler çıkabiliyor fakat ben müziğini seviyorum.
Uzun bir aradan sonra tekrardan aranızdayım.Neden bırakmıştım? Tabii ki de Okul yüzünden değil Minecraft'a biraz ara vermiştim.Tekrardan başladım ve "Neden buraya da başlamayayım?" dedim c:
Ben kimim?
Oyun oynamayı seven,Terrariaya bayılan ve Doctor Whoya aşık bir Oyunkopat herifin tekiyim.
Adım ve Soyadım : Akın Parlak
Yaşım : 14
Belki bazı arkadaşlar yaşımdan dolayı "v-let" diyebilir fakat v-let denmesinden üstüme alınmıyorum.Belki "v-let-çocuk" lafını kullanan 18 yaşından büyük abilerimiz vardır ve bu kelimeleri doğru kullanır.Fakat bazı arkadaşlarımız sinirini bozan kişilere hemen "v-let" diyor.
Nefret ettiğim şeyler,kişilikler nelerdir?
Yalan söylemek,dilenmek,aç gözlü davranmak,aile fertlerine laf etmek gibi kötü alışkanlıklar.
Yalancılar,Dilenciler,Aç Gözlüler,Küfürbazlar ve Her sinirini bozan kişiye "v-let" diyen herifler.
Sevdiğim şeyler,kişilikler nelerdir?
Espri yapmak,dürüst davranmak,kendini bilmek,saygı duymak ve cömertlik
Dürüst,Esprili,Saygılı ve Cömert.
Benden bu kadar,umarım beni sevmişsinizdir.
NOT!
Ayrıca ingilizceyi çok severim.
DİPNOT!
En sevdiğim renk mavi ve tonlarıdır.
En sevdiğim müzik : Assasin's Creed 4 ROCK ANTHEM! by Smosh
Son düzenleme: