Enchanted is back c:

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba insanoğlu,ben Enchanted!
Uzun bir aradan sonra tekrardan aranızdayım.Neden bırakmıştım? Tabii ki de Okul yüzünden değil Minecraft'a biraz ara vermiştim.Tekrardan başladım ve "Neden buraya da başlamayayım?" dedim c:
Ben kimim?
Oyun oynamayı seven,Terrariaya bayılan ve Doctor Whoya aşık bir Oyunkopat herifin tekiyim.
Adım ve Soyadım : Akın Parlak
Yaşım : 14

Belki bazı arkadaşlar yaşımdan dolayı "v-let" diyebilir fakat v-let denmesinden üstüme alınmıyorum.Belki "v-let-çocuk" lafını kullanan 18 yaşından büyük abilerimiz vardır ve bu kelimeleri doğru kullanır.Fakat bazı arkadaşlarımız sinirini bozan kişilere hemen "v-let" diyor.
Nefret ettiğim şeyler,kişilikler nelerdir?
Yalan söylemek,dilenmek,aç gözlü davranmak,aile fertlerine laf etmek gibi kötü alışkanlıklar.
Yalancılar,Dilenciler,Aç Gözlüler,Küfürbazlar ve Her sinirini bozan kişiye "v-let" diyen herifler.
Sevdiğim şeyler,kişilikler nelerdir?
Espri yapmak,dürüst davranmak,kendini bilmek,saygı duymak ve cömertlik
Dürüst,Esprili,Saygılı ve Cömert.

Benden bu kadar,umarım beni sevmişsinizdir.

NOT!
Ayrıca ingilizceyi çok severim.

DİPNOT!
En sevdiğim renk mavi ve tonlarıdır.
En sevdiğim müzik : Assasin's Creed 4 ROCK ANTHEM! by Smosh
Bazı sahnelerde *sapık görüntüler çıkabiliyor fakat ben müziğini seviyorum.

Son düzenleme:

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ay Layked Y u.
Merhaba,Ben turkler.Anarşist Pancar Olarak Da Bilinirim.Bende Şakaları Güzel Görürüm.Ama Şakanın Fazlasını Asla Güzel Görmem.Şu Ana Kadar Birkaç Kez Banlandığım Oldu.(6 Ay Kadar)Neria911'a Uyuz Olurum.O Da Bana Uyuz Olur.Her Neyse. Ben Buranın Gizli APancarıyım.Umursayın LAN
SA

Son düzenleme:

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aramıza tekrar hoşgeldin, ben forumun gizli ajanıyım genelde bu tür şeyleri beyaz yazıyla yazarım umarım bunu fark edersin : ) yani kimse şu na kadar fark edemedi FARK EDİN LAN!
Evet belki beni tanıyorsundur ben yinede kendimi tanıtayım;
İsmim Hestia, Hestia de Knife IV Valliere... daha uzun tabi fakat devamını anlamıyacağın için yazma ihtiyacı duymadım...

Forumun AnimeKralı da denilebilir .s (Üstünüze alınmayın fakat tanıdıklarım arasından benden fazla anime izleyen yok tabii varsa affola!)

Dipnot; asdf movies seven biri daha canmsın :S

Yusmir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aramıza tekrar hoşgeldin, ben forumun gizli ajanıyım genelde bu tür şeyleri beyaz yazıyla yazarım umarım bunu fark edersin : ) yani kimse şu na kadar fark edemedi FARK EDİN LAN!
Evet belki beni tanıyorsundur ben yinede kendimi tanıtayım;
İsmim Hestia, Hestia de Knife IV Valliere... daha uzun tabi fakat devamını anlamıyacağın için yazma ihtiyacı duymadım...

Forumun AnimeKralı da denilebilir .s (Üstünüze alınmayın fakat tanıdıklarım arasından benden fazla anime izleyen yok tabii varsa affola!)

Dipnot; asdf movies seven biri daha canmsın :S
Animemi şşş bu arada sayfaya bi crtl+a yapın hestainşn gizli mesajını görecekisniz

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Seni sevdim bir sürü ortak noktamız var
bence forumdaki birçok kişiyle iyi arkadaş olabilirsin

(Yazdıklarım nedense 2 kez tekrarlanıyor bende anlamadım)

<-------

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeter daha fazla ifşa etmeyin 0.0 ulan bağırmasam fark etmiyorsunuz. Bu arada daha önce fark edipte konuşmayan var mı çünkü yaklaşık 1-2 aydır bunu yapıyorum :s