Worldedit Wg Atamıyorum :(

ulassekerci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Worldeditle wg atmak için baltayla 2 yer arasını seçip //expand define diyorum sonra /region define wgismi yazıyorum hatalı komut /help yazarak komutu öğrenebilirsin diyo doğru komut ne yardım eder misiniz?

ulassekerci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
E plugin yüklü çünkü baltayla seçebiliyorum ayrıca expand vert olucaktı o buraya yanlış yazmışım ayrıca help worldedit yazınca komutlar çıkıyor ama o komut çıkmıyor

Ben daha yapıyı nasıl doğru düzgün kopyalarım onu dahi bilmiyorum :( Yardımcı olur musun hocam :C
kopyalamak için baltayla orayı seçip /copy yazabilirsin

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
E plugin yüklü çünkü baltayla seçebiliyorum ayrıca expand vert olucaktı o buraya yanlış yazmışım ayrıca help worldedit yazınca komutlar çıkıyor ama o komut çıkmıyor

Büyük ihtimalle plugin yüklü değildir.Çünkü world edit ve word guard farklı pluginler.

Şakamısın :)
//copy olmasın o ^^

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Hayır yanlış anlaşıldı.Kopyalamayı biliyorumda kopyalayıp yapıştırdığımda oraya yaptığım şeyin 4'de 1'i ya çıkıyor ya çıkmıyor.O kısımda zorluk çekiyorum :(

Büyük ihtimalle plugin yüklü değildir.Çünkü world edit ve word guard farklı pluginler.

Şakamısın :)
//copy olmasın o ^^
Maalesef şaka değilim kimlikte insan yazıyor :/

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yukarda arkadaşın dediği gibi world edit değil world guard plugini bu işi yapıyor :) wg atmak için //wand yaz baltayı al alanı seç 1. Ye sol 2. Ye sağ tıklıycaksın /rg define deneme yaz oldu bitti gitti :)

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
World Edit ve World Guard pluginlerini sunucuna yüklemen gerekli. Yüklü olduklarından emin olduktan sonra;
//wand yazıp eline tahta balta al.
Bir bölgeden diğer bölgeyi seç.(Çaprazlama Seçim Yapabilirsin)
/region define deneme yazıp orayı korumaya alacaksın.
//expand vert komutunu kullanırsan katman kayasından gökyüzüne kadar seçtiğin bölgeden itibaren heryeri seçer.
Mesela;
/region flag deneme build deny (Oyuncuların etrafı kırmalarını engeller)
/region flag deneme pvp deny (Oyuncuların birbirlerine vurmalarını engeller)

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
World Edit ve World Guard pluginlerinin 5.x.x Sürümlerini kullandığına emin ol.

//wand Yazarak eline tahta balta alabilirsin.(Default değerler bunlar değiştirilmişse eline başka bir şey gelir.)
Çaprazlama şeklinde sağ tıklayarak 2 köşeyi seç.
Blok yüksekliğinin sonsuza kadar olmasını istiyorsan /expand vert yaz.
Yazdıktan sonra korumaya almak istiyorsan /rg define {rgismi} kullanarak korumaya al.
Eğer başka şart gibi şeyler istiyorsan /rg flag {rgismi} {flagismi} yazarak yeni bir flag ekle.
En çok kullandığım/kullanılan flaglar:
enderpearl deny (EnderPearl Engeller)
mobspawning deny (Canavar Doğmasını Engeller)
pvp deny (Oyuncuların savaşmasını Engeller)

Kopyalama işleminde ise;
WorldGuard'a gerek duymadan kopyalacağınız alanı tahta balta ile seçerek //copy ve yapıştırmak için //paste yazmanız yeterlidir.

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
World Edit ve World Guard pluginlerinin 5.x.x Sürümlerini kullandığına emin ol.

//wand Yazarak eline tahta balta alabilirsin.(Default değerler bunlar değiştirilmişse eline başka bir şey gelir.)
Çaprazlama şeklinde sağ tıklayarak 2 köşeyi seç.
Blok yüksekliğinin sonsuza kadar olmasını istiyorsan /expand vert yaz.
Yazdıktan sonra korumaya almak istiyorsan /rg define {rgismi} kullanarak korumaya al.
Eğer başka şart gibi şeyler istiyorsan /rg flag {rgismi} {flagismi} yazarak yeni bir flag ekle.
En çok kullandığım/kullanılan flaglar:
enderpearl deny (EnderPearl Engeller)
mobspawning deny (Canavar Doğmasını Engeller)
pvp deny (Oyuncuların savaşmasını Engeller)

Kopyalama işleminde ise;
WorldGuard'a gerek duymadan kopyalacağınız alanı tahta balta ile seçerek //copy ve yapıştırmak için //paste yazmanız yeterlidir.
Çok güzel anlatmışsın da /expand vert olmaz //expand vert olur