ulassekerci
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Worldeditle wg atmak için baltayla 2 yer arasını seçip //expand define diyorum sonra /region define wgismi yazıyorum hatalı komut /help yazarak komutu öğrenebilirsin diyo doğru komut ne yardım eder misiniz?
Plugin yüklü değildir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.<-- Bunu indirebilirsin.
Ben daha yapıyı nasıl doğru düzgün kopyalarım onu dahi bilmiyorumPlugin yüklü değildir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.<-- Bunu indirebilirsin.
//expand define yazılmaz //expand vert yazılır
kopyalamak için baltayla orayı seçip /copy yazabilirsinBen daha yapıyı nasıl doğru düzgün kopyalarım onu dahi bilmiyorumYardımcı olur musun hocam :C
Büyük ihtimalle plugin yüklü değildir.Çünkü world edit ve word guard farklı pluginler.E plugin yüklü çünkü baltayla seçebiliyorum ayrıca expand vert olucaktı o buraya yanlış yazmışım ayrıca help worldedit yazınca komutlar çıkıyor ama o komut çıkmıyor
kopyalamak için baltayla orayı seçip /copy yazabilirsin
ŞakamısınE plugin yüklü çünkü baltayla seçebiliyorum ayrıca expand vert olucaktı o buraya yanlış yazmışım ayrıca help worldedit yazınca komutlar çıkıyor ama o komut çıkmıyor
Hayır yanlış anlaşıldı.Kopyalamayı biliyorumda kopyalayıp yapıştırdığımda oraya yaptığım şeyin 4'de 1'i ya çıkıyor ya çıkmıyor.O kısımda zorluk çekiyorumE plugin yüklü çünkü baltayla seçebiliyorum ayrıca expand vert olucaktı o buraya yanlış yazmışım ayrıca help worldedit yazınca komutlar çıkıyor ama o komut çıkmıyor
Maalesef şaka değilim kimlikte insan yazıyor :/Büyük ihtimalle plugin yüklü değildir.Çünkü world edit ve word guard farklı pluginler.
Şakamısın
//copy olmasın o ^^
Çok güzel anlatmışsın da /expand vert olmaz //expand vert olurWorld Edit ve World Guard pluginlerinin 5.x.x Sürümlerini kullandığına emin ol.
//wand Yazarak eline tahta balta alabilirsin.(Default değerler bunlar değiştirilmişse eline başka bir şey gelir.)
Çaprazlama şeklinde sağ tıklayarak 2 köşeyi seç.
Blok yüksekliğinin sonsuza kadar olmasını istiyorsan /expand vert yaz.
Yazdıktan sonra korumaya almak istiyorsan /rg define {rgismi} kullanarak korumaya al.
Eğer başka şart gibi şeyler istiyorsan /rg flag {rgismi} {flagismi} yazarak yeni bir flag ekle.
En çok kullandığım/kullanılan flaglar:
enderpearl deny (EnderPearl Engeller)
mobspawning deny (Canavar Doğmasını Engeller)
pvp deny (Oyuncuların savaşmasını Engeller)
Kopyalama işleminde ise;
WorldGuard'a gerek duymadan kopyalacağınız alanı tahta balta ile seçerek //copy ve yapıştırmak için //paste yazmanız yeterlidir.
Ben şimdi hemen yazdığım için expand verti world guard komutu diye aklıma geldi tek / ile yazdım.Özür dilerim // olacak.Çok güzel anlatmışsın da /expand vert olmaz //expand vert olur