ByVandetta
BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba forum üyeleri.bir proje hazırladım.bu tüm minigames faction survival / sg ve benzeri şeyler olacak ama hub gibi degil.ayrı ayrı sunucu açacagım faction için ayrı sunucu mg için ayrı sunucu v.s şimdi diceksiniz bizde böyle yapıyoruz.benimki öyle degil amacım oyundan pusulaya tıkladıgında skript ile anında işte play.deneme.com serverinden factionu seçtigi an play.factionoyna.com serverine geçiş yapacak. bunge cord kullanacagız ama farklı bir şekilde neyse geçelim anlamayacaksınız nasıl olsa 
Skript Hakkında:
Skript şu an Yazılmaya başladı.
skriptin amacı play.deneme.com serverinden faction serverine gitmesini saglamak ama servere giderken play.deneme.com'dan çıkacak ve otomatik olarak server listesine play.faction.com eklicek ve otomatik giriş yapacak budur.ayrıntılı bilgi için skype hsyn456456 tabii ki ortaga ihtiyacım var bukadar işin altından tek başıma kalkamam para yardımı yapacak birisi arıyorum.
Paypal:[email protected] adresine gönderebilirsiniz.
Skript Hakkında:
Skript şu an Yazılmaya başladı.
skriptin amacı play.deneme.com serverinden faction serverine gitmesini saglamak ama servere giderken play.deneme.com'dan çıkacak ve otomatik olarak server listesine play.faction.com eklicek ve otomatik giriş yapacak budur.ayrıntılı bilgi için skype hsyn456456 tabii ki ortaga ihtiyacım var bukadar işin altından tek başıma kalkamam para yardımı yapacak birisi arıyorum.
Paypal:[email protected] adresine gönderebilirsiniz.