Proje İçin Ortak Arıyorum!

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum üyeleri.bir proje hazırladım.bu tüm minigames faction survival / sg ve benzeri şeyler olacak ama hub gibi degil.ayrı ayrı sunucu açacagım faction için ayrı sunucu mg için ayrı sunucu v.s şimdi diceksiniz bizde böyle yapıyoruz.benimki öyle degil amacım oyundan pusulaya tıkladıgında skript ile anında işte play.deneme.com serverinden factionu seçtigi an play.factionoyna.com serverine geçiş yapacak. bunge cord kullanacagız ama farklı bir şekilde neyse geçelim anlamayacaksınız nasıl olsa :D

Skript Hakkında:
Skript şu an Yazılmaya başladı.
skriptin amacı play.deneme.com serverinden faction serverine gitmesini saglamak ama servere giderken play.deneme.com'dan çıkacak ve otomatik olarak server listesine play.faction.com eklicek ve otomatik giriş yapacak budur.ayrıntılı bilgi için skype hsyn456456 tabii ki ortaga ihtiyacım var bukadar işin altından tek başıma kalkamam para yardımı yapacak birisi arıyorum.

Paypal:[email protected] adresine gönderebilirsiniz.

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nitrado Olacaksa Ben Varım Neyse Skype Ekledim

Son düzenleme:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bungeecord varsa bu sisteme neden gerek duyuyosun anlamadım. Bungeecord'un sistemi zaten böyle. Şeymi yapmaya calışıyosun, sunucu yine bungeecord'a bağlı olsun ana lobi olmasın ama direk ip'tende girilebilsin gibi. :hmm:

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bungeecord varsa bu sisteme neden gerek duyuyosun anlamadım. Bungeecord'un sistemi zaten böyle. Şeymi yapmaya calışıyosun, sunucu yine bungeecord'a bağlı olsun ana lobi olmasın ama direk ip'tende girilebilsin gibi. :hmm:
Mesela bir sunucuya geçiş yapacak ama zorla diyor eklesin otomatik.

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
İmkansız!
Ne desem bilemedim plugin ve skriptle kesinlikle yapılamaz bu.Tek yapabileceğin şey farklı "Launcher".
Launcher Düşündüm Skript Plugin Olmaz İse Launcher Yapacagım.

Sayılır :D

Nitrado Olacaksa Ben Varım Neyse Skype Ekledim
Nitrado Olacak Tabikide.