Hangi Pluginler Gereksiz ? Lag yapar .

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
0.18% 37.26% 0.07 s 18.63 ms 0.0 0.0k Commands$1:: onPlayerCommand(PlayerCommandPreprocessEvent)
en çok bundan yiyor galiba anladıgım kadarıyla onplayercommand dedigi şey bi player komudundan kastediyor. ve 2.ci sorum olcak bunu skript attıktan sonramı oldu skript attıktan sonra olduysa belliki bir skript lag yapıyor

RyderMX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
0.18% 37.26% 0.07 s 18.63 ms 0.0 0.0k Commands$1:: onPlayerCommand(PlayerCommandPreprocessEvent)
en çok bundan yiyor galiba anladıgım kadarıyla onplayercommand dedigi şey bi player komudundan kastediyor. ve 2.ci sorum olcak bunu skript attıktan sonramı oldu skript attıktan sonra olduysa belliki bir skript lag yapıyor
Öncedende Skript Kullanıyordum fakat , 1 saattir oldu böyle bir şey verdiğin kodları siliyorum izninle :)

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hazır plugin varken niye daha çok yoruyorsunuz skript ile? @RyderMX
Plugin kalsın yani pluginleri silip skript ile yapma :)

Yeni gelen oyunculara kit vermek istiyorsan StarterKit yerine (yani sil) EssentialsSpawn da bu ayar mevcut:
Kod:
newbies:
  kit: KitAdi
Bunun gibi yer olacak config de, buraya Essentials ile ayarladığın kitin adını yaz
Bu arada GappleDrops da güzel oluyor pvp sunucularda eğer elma yere düşüyorsa üstüne gelince otomatik kullanılıyorsa onu kullan :)
Hem böylece canı az olan bir adamı başka birisi çok uzaktan ok atarak öldürürse canı dolmaz

MicroBlocks da gereksiz "/skull <SkinAdı>" yazarak kafa alabilirsin, güzel kafalara da internetten bakabilirsin :)
Sadece kafa isimlerini listelemiş bu plugin :)

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben Sana karşı bir saygısızlık yapmadım , neden bu atar ?

Arkadaşlar 29 Plugine düşürdüm

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar ara ara lag girmeye başladı TPS Denen şey düştü ondan mı acaba? sebebi ne olabilir

Dediklerini kısmen yaptım TPS Aşırı düştü ve serverde lag olmaya başladı 29 plugin var , sebebi ne olabilir ? :/
Son cümleyi sana yazmadım, her şeye "sükrüptü vör" diyen çok bilmişe yazdım.
Kimisi Plugin kullan , kimisi skript diyor skript aslında daha fazla ram yiyormuş sanırsam , Buyur şu an server sonuçları lag olmaz sanırsam .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Skript ram yemez. CPU ve disk yer. Skript değişkenleri RAM yerine bir dosyasa tuttuğu icin disk hızıdır önemli olan.