XectioNN
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
At Bakalım..Merhaba Değerlerimi sana atsam bir bakarmısın ?
Linkini Atsan Daha iyi olur.
At Bakalım..Merhaba Değerlerimi sana atsam bir bakarmısın ?
At Bakalım..
Linki attım , Açmadı herhalde ?At Bakalım..
Linkini Atsan Daha iyi olur.
Öncedende Skript Kullanıyordum fakat , 1 saattir oldu böyle bir şey verdiğin kodları siliyorum izninle0.18% 37.26% 0.07 s 18.63 ms 0.0 0.0k Commands$1:: onPlayerCommand(PlayerCommandPreprocessEvent)
en çok bundan yiyor galiba anladıgım kadarıyla onplayercommand dedigi şey bi player komudundan kastediyor. ve 2.ci sorum olcak bunu skript attıktan sonramı oldu skript attıktan sonra olduysa belliki bir skript lag yapıyor
Alıntı Yaptıgım Skript Lag yapmıs olabilir digeri lag yapmaz denedim ben onu.Öncedende Skript Kullanıyordum fakat , 1 saattir oldu böyle bir şey verdiğin kodları siliyorum izninle![]()
Ben zaten yazdım diyorum 6 kalp yapmak için heal the attacker by 6 heartsUzatmaya İhtiyaç Yok Araştırıp Adamın İsteğini Yerine Getirecegim.
Düzenlemişşin ._. Benim Attıgım Yorumda heal attacker yazısı hala duruyor ._.Ben zaten yazdım diyorum 6 kalp yapmak için heal the attacker by 6 hearts![]()
Duyuru Skripti lag yapmış , serverin son hali ;Alıntı Yaptıgım Skript Lag yapmıs olabilir digeri lag yapmaz denedim ben onu.
Plugin kalsın yani pluginleri silip skript ile yapma
Yeni gelen oyunculara kit vermek istiyorsan StarterKit yerine (yani sil) EssentialsSpawn da bu ayar mevcut:
Bunun gibi yer olacak config de, buraya Essentials ile ayarladığın kitin adını yazKod:newbies: kit: KitAdi
Bu arada GappleDrops da güzel oluyor pvp sunucularda eğer elma yere düşüyorsa üstüne gelince otomatik kullanılıyorsa onu kullan
Hem böylece canı az olan bir adamı başka birisi çok uzaktan ok atarak öldürürse canı dolmaz
MicroBlocks da gereksiz "/skull <SkinAdı>" yazarak kafa alabilirsin, güzel kafalara da internetten bakabilirsin
Sadece kafa isimlerini listelemiş bu plugin![]()
Tamam Sıkıntı olamaz ozaman serverinde 29 plugini olmasi iyi benceDuyuru Skripti lag yapmış , serverin son hali ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sence böyle açsam serveri lag olur mu? 29 Plugin var .
Kimisi Plugin kullan , kimisi skript diyor skript aslında daha fazla ram yiyormuş sanırsam , Buyur şu an server sonuçları lag olmaz sanırsam .Hazır plugin varken niye daha çok yoruyorsunuz skript ile? @RyderMX
Aynen yolladığımda yazmayı unuttum sonuna tam yazdığım anda aman tanrım didim ışık hızında alıntı yapmışsın.Düzenlemişşin ._. Benim Attıgım Yorumda heal attacker yazısı hala duruyor ._.
Pengueniz Krdş nebekli50-30-10Aynen yolladığımda yazmayı unuttum sonuna tam yazdığım anda aman tanrım didim ışık hızında alıntı yapmışsın.![]()
Son cümleyi sana yazmadım, her şeye "sükrüptü vör" diyen çok bilmişe yazdım.Ben Sana karşı bir saygısızlık yapmadım , neden bu atar ?
Arkadaşlar 29 Plugine düşürdüm
Arkadaşlar ara ara lag girmeye başladı TPS Denen şey düştü ondan mı acaba? sebebi ne olabilir
Dediklerini kısmen yaptım TPS Aşırı düştü ve serverde lag olmaya başladı 29 plugin var , sebebi ne olabilir ? :/
Skript ram yemez. CPU ve disk yer. Skript değişkenleri RAM yerine bir dosyasa tuttuğu icin disk hızıdır önemli olan.Kimisi Plugin kullan , kimisi skript diyor skript aslında daha fazla ram yiyormuş sanırsam , Buyur şu an server sonuçları lag olmaz sanırsam .
Yani sence plugine mi , skripte mi abanayım ?Son cümleyi sana yazmadım, her şeye "sükrüptü vör" diyen çok bilmişe yazdım.
Skript ram yemez. CPU ve disk yer. Skript değişkenleri RAM yerine bir dosyasa tuttuğu icin disk hızıdır önemli olan.