EnesReyiz47
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle Selamun Aleyküm Kardeşim. Bir Sürü Şeyde İyiyim
Adı: Enes
Komut bilgisi: Abartma Yok Kardeşim %98 Sabit Dersen %95
Yeni fikirlerini yaz: Kardeşim Bak Şimdi Ben Bir Sürü Sunucuda Çalıştım Mesela Örnek Verem
CraftRion Factionda Rehber PvP'de Mod Oldum Sonra ByCilarPvP Mod Oldum. Kendi Sunucum Oldu Online 30 Oluyordu. Vede Kardeşim Bak Ben Sövüş İşlerinede Giriyorum Sunucuyu Korururum Detayları Skypede Konusalım. Serverde Build Kötüdür Ama Plugin Anliyorum.
Seni neden alalım ?: Alırsanız Yaşarsınız Skypede Konusalım Ellerim Dondu yazamıyorum
Rehber Alımı:
Adilmisin: Tabikii. Kardeşim
Oyuncu İlişkileri: Zaten Çok Sunucuda Çalıştım Size En Son çalistigim sunucuları attım.
Günlük Online: 7-8 Saat HaftaSonları daha faazla
Oyun Bilgisi: Oyun Bilgisi Zaten Full Biliyorum Neyse
Adı: Enes
Komut bilgisi: Abartma Yok Kardeşim %98 Sabit Dersen %95
Yeni fikirlerini yaz: Kardeşim Bak Şimdi Ben Bir Sürü Sunucuda Çalıştım Mesela Örnek Verem
CraftRion Factionda Rehber PvP'de Mod Oldum Sonra ByCilarPvP Mod Oldum. Kendi Sunucum Oldu Online 30 Oluyordu. Vede Kardeşim Bak Ben Sövüş İşlerinede Giriyorum Sunucuyu Korururum Detayları Skypede Konusalım. Serverde Build Kötüdür Ama Plugin Anliyorum.
Seni neden alalım ?: Alırsanız Yaşarsınız Skypede Konusalım Ellerim Dondu yazamıyorum
Rehber Alımı:
Adilmisin: Tabikii. Kardeşim
Oyuncu İlişkileri: Zaten Çok Sunucuda Çalıştım Size En Son çalistigim sunucuları attım.
Günlük Online: 7-8 Saat HaftaSonları daha faazla
Oyun Bilgisi: Oyun Bilgisi Zaten Full Biliyorum Neyse