Rütbe Kullanmak Hiçde Gereksiz Değil Oyuncuları Rütbe Atlayıp Oyuna Bağlanmasını Sağlar Normal Lapissiz Rütbesiz Klasik Faction Atsana Ama Tutacak ? Varmı Öyle ?rütbe sistemi gelince sw faction değil prison olur artık şunu anlayın ve oldukça gereksiz özellikle Fekşın denmesi
Biz Türküz Fekşından Vazgeçmeyizrütbe sistemi gelince sw faction değil prison olur artık şunu anlayın ve oldukça gereksiz özellikle Fekşın denmesi
Hele Vipte p982 varsa aslaBiz Türküz Fekşından Vazgeçmeyiz
Biz Türküz Fekşından Vazgeçmeyiz
Lapissiz 'FACTİON' açınca gelmeyen. Ama forumlarda post kasmak için 'LAPİSSİZ FACTİON !' diye geçinen insanlara benzettim sizi. Umarım öyle değildir. Türkiye'de Lapise karşı bu önyargı nedir? Lütfen bu kadar önyargılı olmayın 'LAPİSLİ FACTİON' sunuculara. Saygılarımı sunuyorum. Ayrıca fikrinize saygı duyuyorum. Fakat dediğim gibi amacınız post kasmak gibime geldi.Hele Vipte p982 varsa asla
1 Milyon kere lapisli fekşın
Ben sadece Türküz fekşından vazgeçmeyiz dedim post amaçlı değilLapissiz 'FACTİON' açınca gelmeyen. Ama forumlarda post kasmak için 'LAPİSSİZ FACTİON !' diye geçinen insanlara benzettim sizi. Umarım öyle değildir. Türkiye'de Lapise karşı bu önyargı nedir? Lütfen bu kadar önyargılı olmayın 'LAPİSLİ FACTİON' sunuculara. Saygılarımı sunuyorum. Ayrıca fikrinize saygı duyuyorum. Fakat dediğim gibi amacınız post kasmak gibime geldi.
Aradığım tam olarak buydu teşekkürlerPaidRanks Pluginini Öneririm /rankup ile atlıyor chestcommandslada o chest seklinde yapabilirsin
furkanylmz plugin paketinde var ranklar ve chestcommands
3 Senedir bezdim artık aynı tip sunuculardan. Senin gibiler hakkında konuşma yapmak istemiyorum açıkçası sonuçta her postuma zıt çıkan birileri oluyor. Eğer doğru düzgün sunucu açıp kadro kurarsanız gelmememiz için bir sebep yok. 2 Gün uğraşıp 3 kuruşluk sunucu açarsanız 'Lapisli fekşın'ı seçeriz.Lapissiz 'FACTİON' açınca gelmeyen. Ama forumlarda post kasmak için 'LAPİSSİZ FACTİON !' diye geçinen insanlara benzettim sizi. Umarım öyle değildir. Türkiye'de Lapise karşı bu önyargı nedir? Lütfen bu kadar önyargılı olmayın 'LAPİSLİ FACTİON' sunuculara. Saygılarımı sunuyorum. Ayrıca fikrinize saygı duyuyorum. Fakat dediğim gibi amacınız post kasmak gibime geldi.
Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum. Senin görüşün sana benim görüşüm bana. Uzatmaya gerek yok3 Senedir bezdim artık aynı tip sunuculardan. Senin gibiler hakkında konuşma yapmak istemiyorum açıkçası sonuçta her postuma zıt çıkan birileri oluyor. Eğer doğru düzgün sunucu açıp kadro kurarsanız gelmememiz için bir sebep yok. 2 Gün uğraşıp 3 kuruşluk sunucu açarsanız 'Lapisli fekşın'ı seçeriz.
Uğraşıp Lapissiz Açanlar Var Oyuncular Nerde ? 3 Kuruşluk Git Kendin Aç Lapissiz Ama Oyuncu Toplayacaksın Artık Diyeceğim Lapissiz Faction Olur Diye . Daha Hiçbir Lapissiz Faction Tutmadı Yeter Gelip Lapis Yok Diyorsunuz İşleve Gelince Yok Adamlar Sizin Sözünüze Açıyor Sonra Gelen Nerde Yok Sözler Faso Fiso3 Senedir bezdim artık aynı tip sunuculardan. Senin gibiler hakkında konuşma yapmak istemiyorum açıkçası sonuçta her postuma zıt çıkan birileri oluyor. Eğer doğru düzgün sunucu açıp kadro kurarsanız gelmememiz için bir sebep yok. 2 Gün uğraşıp 3 kuruşluk sunucu açarsanız 'Lapisli fekşın'ı seçeriz.