Faction Sunucuma Rütbe Sistemi Nasıl Ekleyebilirim ?

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction sunucu açmayı planlıyorum neredeyse herşeyi tamam fakat rütbe sistemi istiyorum /rütbe yazınca chestcommands menüsünde yer açılacak ve ordan gerekli paraya sahip olduğunda rütbe atlayabilcek böyle bir şey görmüştüm fakat araştırdım bulamadım.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Rankup Pluginine Bak.Editlemesi Cok Basit Kendi Sunucumda Var. /Rakup Yazarak Parayla Rütbe Atlıyor.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
PaidRanks Pluginini Öneririm /rankup ile atlıyor chestcommandslada o chest seklinde yapabilirsin
furkanylmz plugin paketinde var ranklar ve chestcommands

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
rütbe sistemi gelince sw faction değil prison olur artık şunu anlayın ve oldukça gereksiz özellikle Fekşın denmesi

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
rütbe sistemi gelince sw faction değil prison olur artık şunu anlayın ve oldukça gereksiz özellikle Fekşın denmesi
Rütbe Kullanmak Hiçde Gereksiz Değil Oyuncuları Rütbe Atlayıp Oyuna Bağlanmasını Sağlar Normal Lapissiz Rütbesiz Klasik Faction Atsana Ama Tutacak ? Varmı Öyle ?

WhisperB

Whisper NETWORK
En iyi cevaplar
0
Biz Türküz Fekşından Vazgeçmeyiz
Hele Vipte p982 varsa asla

1 Milyon kere lapisli fekşın
Lapissiz 'FACTİON' açınca gelmeyen. Ama forumlarda post kasmak için 'LAPİSSİZ FACTİON !' diye geçinen insanlara benzettim sizi. Umarım öyle değildir. Türkiye'de Lapise karşı bu önyargı nedir? Lütfen bu kadar önyargılı olmayın 'LAPİSLİ FACTİON' sunuculara. Saygılarımı sunuyorum. Ayrıca fikrinize saygı duyuyorum. Fakat dediğim gibi amacınız post kasmak gibime geldi.

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Lapissiz 'FACTİON' açınca gelmeyen. Ama forumlarda post kasmak için 'LAPİSSİZ FACTİON !' diye geçinen insanlara benzettim sizi. Umarım öyle değildir. Türkiye'de Lapise karşı bu önyargı nedir? Lütfen bu kadar önyargılı olmayın 'LAPİSLİ FACTİON' sunuculara. Saygılarımı sunuyorum. Ayrıca fikrinize saygı duyuyorum. Fakat dediğim gibi amacınız post kasmak gibime geldi.
Ben sadece Türküz fekşından vazgeçmeyiz dedim post amaçlı değil

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Lapisli Faction Diye bir şey Yok Şunu Kafanıza Sokun.Ayrıca Faction Diye Bisey Var Yani Lapisli Faction Ne Demek ? Ya Factiondur Yada Prison.
Lapis Faction Demek Degildir.

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3 Senedir bezdim artık aynı tip sunuculardan. Senin gibiler hakkında konuşma yapmak istemiyorum açıkçası sonuçta her postuma zıt çıkan birileri oluyor. Eğer doğru düzgün sunucu açıp kadro kurarsanız gelmememiz için bir sebep yok. 2 Gün uğraşıp 3 kuruşluk sunucu açarsanız 'Lapisli fekşın'ı seçeriz.

WhisperB

Whisper NETWORK
En iyi cevaplar
0
3 Senedir bezdim artık aynı tip sunuculardan. Senin gibiler hakkında konuşma yapmak istemiyorum açıkçası sonuçta her postuma zıt çıkan birileri oluyor. Eğer doğru düzgün sunucu açıp kadro kurarsanız gelmememiz için bir sebep yok. 2 Gün uğraşıp 3 kuruşluk sunucu açarsanız 'Lapisli fekşın'ı seçeriz.
Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum. Senin görüşün sana benim görüşüm bana. Uzatmaya gerek yok :)

• Beğen
Reactions: ryp

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uğraşıp Lapissiz Açanlar Var Oyuncular Nerde ? 3 Kuruşluk Git Kendin Aç Lapissiz Ama Oyuncu Toplayacaksın Artık Diyeceğim Lapissiz Faction Olur Diye . Daha Hiçbir Lapissiz Faction Tutmadı Yeter Gelip Lapis Yok Diyorsunuz İşleve Gelince Yok Adamlar Sizin Sözünüze Açıyor Sonra Gelen Nerde Yok Sözler Faso Fiso