- En iyi cevaplar
- 1
peki mesajlarda değişiklik yapmamı istermisin ya da config dosyası oluşturayımmı mesajlar için ?Bu yaptığın şeyi 10 dk olmadan yazı yazamamayı. Verirsen kendi sunucumda kullanmayı düşünüyorum da![]()
peki mesajlarda değişiklik yapmamı istermisin ya da config dosyası oluşturayımmı mesajlar için ?Bu yaptığın şeyi 10 dk olmadan yazı yazamamayı. Verirsen kendi sunucumda kullanmayı düşünüyorum da![]()
Ya biraz cahil gibi gözükebilirim ama bu direk jar sanırım sen jar ı atarsan çalışır deme? Çalışsın yeterpeki mesajlarda değişiklik yapmamı istermisin ya da config dosyası oluşturayımmı mesajlar için ?
Tmm atıyorum 1 dkYa biraz cahil gibi gözükebilirim ama bu direk jar sanırım sen jar ı atarsan çalışır deme? Çalışsın yeter![]()
2 dakika sonra eklentiler yerinde paylaşıyorumTmm atıyorum 1 dk![]()
Harika o zaman değiştiriyoruz 30 Dk olsunnotaldo sunucuna geleceğim 10dk oynayacağım reklam yapacağım olurmu![]()
Olabilir onu da eklerim 100 blok koyup + 10 dakika oynayınca açılır mantıklı ama kitpvp sunucusunda ?Kardeşim sana bir önerim var. Bana kalırsa 10 dk beklemek yerine, 100 tane blok koyup konuşabilsin. Daha sağlam olur.