Burakcan
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba Minecraft Türkiye forum üyeleri,
Sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum, bu konunun amacıda sohbet/muhabbet olsun istiyorum.
Adım Burak Can, Soyadım Akpolat.
İstanbul Bağcılarda hayatımı sürdürmeye çalışıyorum.
23 Mart 2000 doğumluyum
Minecraft serüvenim 2010 civari başladı.
Minecraft sunucu serüvenim 2012 yılı civarında noobca AxiTR de başladı,
2012 senesinin ortalarında worldedit , worldguard pluginlerini öğrenmek istedim ve KaptanAykin adli dostumu ne kadarda bezdirsem yorsam öğrenemedim.
2013 Yıllarında tamami ile kavramaya başladım pluginleri ve ilk yetkili serüvenim AllowTR(AllowOnline)de başladı. 2013 sonlarinda rehberlik ile başladığım serüvende kurucu olmuştum, bu onur vericiydi.
AllowTRnin saldırıya uğraması sebebi ile kapattıktan sonra 2.sunucu serüven başlangıcım ShadowCraft sunucusunda bulundum,
ShadowCraftta @Treil dostumu tanıdım, kendisi sunucunun sahibi oluyordu.
2013 sonundan bu yana @Treil ile minecraft sunucu işlerindeyim,
Şuanda kendisiyle VitaZ adlı sunucuyu hazırlıyoruz.
Benim Minecraft Serüvenim şuanlık böyle, arada atlanmış kısımlar var isterseniz yorumlarda devam edebilirim.
:hmm:Acaba bu konuya yorum gelir mi?
Sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum, bu konunun amacıda sohbet/muhabbet olsun istiyorum.
Adım Burak Can, Soyadım Akpolat.
İstanbul Bağcılarda hayatımı sürdürmeye çalışıyorum.
23 Mart 2000 doğumluyum
Minecraft serüvenim 2010 civari başladı.
Minecraft sunucu serüvenim 2012 yılı civarında noobca AxiTR de başladı,
2012 senesinin ortalarında worldedit , worldguard pluginlerini öğrenmek istedim ve KaptanAykin adli dostumu ne kadarda bezdirsem yorsam öğrenemedim.
2013 Yıllarında tamami ile kavramaya başladım pluginleri ve ilk yetkili serüvenim AllowTR(AllowOnline)de başladı. 2013 sonlarinda rehberlik ile başladığım serüvende kurucu olmuştum, bu onur vericiydi.
AllowTRnin saldırıya uğraması sebebi ile kapattıktan sonra 2.sunucu serüven başlangıcım ShadowCraft sunucusunda bulundum,
ShadowCraftta @Treil dostumu tanıdım, kendisi sunucunun sahibi oluyordu.
2013 sonundan bu yana @Treil ile minecraft sunucu işlerindeyim,
Şuanda kendisiyle VitaZ adlı sunucuyu hazırlıyoruz.
Benim Minecraft Serüvenim şuanlık böyle, arada atlanmış kısımlar var isterseniz yorumlarda devam edebilirim.
:hmm:Acaba bu konuya yorum gelir mi?