Selam! Sesimi duyan var mı?! (Minecraft Serüvenim)

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba Minecraft Türkiye forum üyeleri,

Sizlere kısaca kendimi tanıtmak istiyorum, bu konunun amacıda sohbet/muhabbet olsun istiyorum.

Adım Burak Can, Soyadım Akpolat.
İstanbul Bağcılarda hayatımı sürdürmeye çalışıyorum.
23 Mart 2000 doğumluyum
Minecraft serüvenim 2010 civari başladı.
Minecraft sunucu serüvenim 2012 yılı civarında noobca AxiTR de başladı,
2012 senesinin ortalarında worldedit , worldguard pluginlerini öğrenmek istedim ve KaptanAykin adli dostumu ne kadarda bezdirsem yorsam öğrenemedim.
2013 Yıllarında tamami ile kavramaya başladım pluginleri ve ilk yetkili serüvenim AllowTR(AllowOnline)de başladı. 2013 sonlarinda rehberlik ile başladığım serüvende kurucu olmuştum, bu onur vericiydi.
AllowTRnin saldırıya uğraması sebebi ile kapattıktan sonra 2.sunucu serüven başlangıcım ShadowCraft sunucusunda bulundum,

ShadowCraftta @Treil dostumu tanıdım, kendisi sunucunun sahibi oluyordu.
2013 sonundan bu yana @Treil ile minecraft sunucu işlerindeyim,
Şuanda kendisiyle VitaZ adlı sunucuyu hazırlıyoruz.

Benim Minecraft Serüvenim şuanlık böyle, arada atlanmış kısımlar var isterseniz yorumlarda devam edebilirim.

:hmm:
Acaba bu konuya yorum gelir mi?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Wow gerçekten özen gösterilecek cevap yazılacak bir konu. Bende kendi minecraft serüvenimi anlatmak isterim.

Benim minecraftı ilk oynayışım 2012'de arkadaşlarımla beraber intarnet kafede gerçekleşti. Ozamanlar çok oynamazdım (şuanda oynamıyom gerçi sadece mod'lu mc) sonra dedim ben bunu bi eve yükliyim tabi bayağı zaman geçti aradan 2013 olmuştur heralde ben bunu bi sevdim bi sevdim varya sonra işte bu forumu buldum tabi hesap açmaya üşeniyodum ozamanlar sadece serverlere bakıp çıkıyordum ha birde haritalar bölümüne. Gerçekten kaç yıldır haritalar bölümüne girmiyorum. FORUMDA HARİTALAR BÖLÜMÜ VAR BİLEN VARMI ALOOOOO. ve sonra factionla tanıştım. Ya bukadar muhteşem bukadar zevkli bir şey olabilirmi ya. Ozamanlar hiçbir hacked client yoktu , lapis bile yoktu. Serverin adını hatırlamıyorum devasa bi kale yapmıştık böyle kendimizi aşmıştık bayağı sarmıştı :D Versionda 1.5.2'idi işte gel zaman git zaman buralara kadar geldik :D Artık hobi için oynuyorum açıkcası :/

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Wow gerçekten özen gösterilecek cevap yazılacak bir konu. Bende kendi minecraft serüvenimi anlatmak isterim.

Benim minecraftı ilk oynayışım 2012'de arkadaşlarımla beraber intarnet kafede gerçekleşti. Ozamanlar çok oynamazdım (şuanda oynamıyom gerçi sadece mod'lu mc) sonra dedim ben bunu bi eve yükliyim tabi bayağı zaman geçti aradan 2013 olmuştur heralde ben bunu bi sevdim bi sevdim varya sonra işte bu forumu buldum tabi hesap açmaya üşeniyodum ozamanlar sadece serverlere bakıp çıkıyordum ha birde haritalar bölümüne. Gerçekten kaç yıldır haritalar bölümüne girmiyorum. FORUMDA HARİTALAR BÖLÜMÜ VAR BİLEN VARMI ALOOOOO. ve sonra factionla tanıştım. Ya bukadar muhteşem bukadar zevkli bir şey olabilirmi ya. Ozamanlar hiçbir hacked client yoktu , lapis bile yoktu. Serverin adını hatırlamıyorum devasa bi kale yapmıştık böyle kendimizi aşmıştık bayağı sarmıştı :D Versionda 1.5.2'idi işte gel zaman git zaman buralara kadar geldik :D Artık hobi için oynuyorum açıkcası :/

İlk önce teşekkür ederim, mobilden olduğum için ancak bu kadar yapabiliyorum...

İnternet kafe vazgeçilmez birşeydir, her türden insan her türden oyun var, tüplü ekranların içinde :) 2010dan beri işte sadece 2 sene survival oynadim, 2012den sonra survival oynamayi unuttum. Sunucu işlerinden dolayı, şimdi sevdiğim işi yapıyorum. Oyuncularla ilgileniyorum. Boş zamanlarımı böyle geçiriyorum bende.

Ama bu konuyu okuyan kardeşlerim varsa, fazla oyun zararlı. Çıkın dışarıya top peşinde koşun...

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ilk minecrafta 2013 (2012, sonunda korsan almıştım yılbaşında açtım oyunu :D ) başlarında başladım. O zamanlar mod yüklemeyi bilmezdim modlar minecraftın kendisinde var zannederdim bi eşyayı craftlayamayınca üzülürdüm. Sonra bi gün mod yüklemeyi başardım. Hayatımda en mutlu olduğum andır. Sonra hayvan kadar güncelleme geldi ve 1.7 civarlarında Minigames oynamaya başladım. Eskiden NoMercy serverindeki çekilen videoları izliyodum tabelalarda ne yazıyosa bende aynısını yazıyodum üstüne bi dispenser ve buton koyuyodum eğlenceli oluyodu tabelaya tıklıyodum sonra hemen butona basınca dispenser item fırlatıyodu vb vb.
Bi ara factiona girdim. Bir hack bir hack girdikten 10 dakika sonra Minecrafttan soğudum 1 sene falan oynamadım oyunu.
2014te Premiumla Mineplexe vb girdim. Babam yeni bilgisayar alınca Modpack delisi oldum. Şu an oynamıyorum ama modpack sorarsanız her türlü bilgim bulunur :D