Oyuna eşya eklemek

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır 1.9'da eklendi(eklenecek) bu özellik.

buda komut bloğu ile ama crafting table ile yapıldığını sanmıyorum onun yerine ya yere bir kaç item atıp başka bir item çıkartıyorsun ya da dropper tarzı bir şeyle ekliyorsun.
Hayır gidip crafting table ile bile yapabiliyorsun hatta map olarak bir örneği bile var.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Hayır değil resource packde kullanılmıyor. .d Mapa resource pack eklemiş kendin kullandığın yok resourcepacki ve ekstradanda crafting eklemiş normalde yapılmayacak craftingler.
Başta dediğim olayı yapmış. Bir dropper/dispenser'ı crafting table gibi kullanmış. Muhtemelen beni yanlış anladın.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Bildiğim Bir Teknik Var.Bunu Yanlış Hatırlamıyorsam 1.6 Texture Packında Görmüştüm.Ama Moblarda İşe Yarıyordu Yani İtemlerdede Yararmı Bilemem.Adam cow_1 ile cow_2 koymuştu.(Yanlış Hatırlıyo Olabilirim Hala :/)Spawnlandığında ikisininde Gelme Şansı Vardı.Eğer Bu Teknik Hala İşe Yarıyorsa Yapabilirsin.

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Benim Bildiğim Bir Teknik Var.Bunu Yanlış Hatırlamıyorsam 1.6 Texture Packında Görmüştüm.Ama Moblarda İşe Yarıyordu Yani İtemlerdede Yararmı Bilemem.Adam cow_1 ile cow_2 koymuştu.(Yanlış Hatırlıyo Olabilirim Hala :/)Spawnlandığında ikisininde Gelme Şansı Vardı.Eğer Bu Teknik Hala İşe Yarıyorsa Yapabilirsin.
Bu yöntem oluyor. Ama JSON dosyası gerekli.