Türkiye Geneli Deprem

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bilmiyorum hissedeniz var mı,sandalyeden düşüyordum.

Aşağıda depremden etkilenen il ve şiddeti bulunmakta;

Resim alıntıdır.

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
İstanbul'daysan normaldir ben de hissedemedim zaten en yakın deprem noktası Susurluk, Çanakkale tarafları o da 2.1 olmuş. Bir şeyler çökmüştür Akdeniz'de bence ama tabii jeolog değilim.

Brace yourselves "Büyük Marmara depremini etkiler mi?" debate is coming :/
Yok ben Antalya taraflarındayım da zaten öyle çok deprem hissedebilen biri de değilim. Halbuki ailem Sismometre gibidir -_-

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Az önce yine Kırşehir'de deprem olmuş.Sallanırsanız şaşırmayın.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bazen çoğumuz dolmuşa bineriz aslında her zaman bineriz bir kaçımız her neyse bindiğinizde bazen ayakta kalırsın ama önünde eee neyse anladınız
abaza olan anlar yani işte ozaman insan hafif bir deprem olmasını diler :( benim aklım niye bu kadar fesat :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında o resimdekiler deprem kaynağı olan yerler.Mesela Kırşehir'de olan bir deprem Ankara'dada hissedildi fakat yazılmadı.Yani Kırıkkale'de 4 şiddetinde olmuş olabilir.

Deprem kaynağı olan yer merkez üs demek bu da depremin en çok hissedildiği yer demek, cümlen oksimoron.

Merkez üs Kırşehir, 4.9 Richter.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bazen çoğumuz dolmuşa bineriz aslında her zaman bineriz bir kaçımız her neyse bindiğinizde bazen ayakta kalırsın ama önünde eee neyse anladınız
abaza olan anlar yani işte ozaman insan hafif bir deprem olmasını diler :( benim aklım niye bu kadar fesat :(

(onkarakter)