Bende bir Türk olarak sandalyenin tek ayağı üzerinde dengede durmaya çalışıyordum.Deprem olurkenki tepkimi düşün.Çoğu 3'ün altında bir halt olmaz paniklemeyin hemen.
Kırıkkale'yide yazmamışlar.Ankara'dayım Deprem Kırşehir'de olmuş.İki ilin arasındaki Kırıkkale mutlaka etkilenmiştir.çoruma yazmamışlar da burda da hafif bi sarsıntı oldu![]()
Hissedemedim
Yok ben Antalya taraflarındayım da zaten öyle çok deprem hissedebilen biri de değilim. Halbuki ailem Sismometre gibidirİstanbul'daysan normaldir ben de hissedemedim zaten en yakın deprem noktası Susurluk, Çanakkale tarafları o da 2.1 olmuş. Bir şeyler çökmüştür Akdeniz'de bence ama tabii jeolog değilim.
Brace yourselves "Büyük Marmara depremini etkiler mi?" debate is coming :/
ayyyy depreğğğmÇoğu 3'ün altında bir halt olmaz paniklemeyin hemen.
Aslında o resimdekiler deprem kaynağı olan yerler.Mesela Kırşehir'de olan bir deprem Ankara'dada hissedildi fakat yazılmadı.Yani Kırıkkale'de 4 şiddetinde olmuş olabilir.2-3 bandındaki depremler her yerde her zaman olur zaten.
Aslında o resimdekiler deprem kaynağı olan yerler.Mesela Kırşehir'de olan bir deprem Ankara'dada hissedildi fakat yazılmadı.Yani Kırıkkale'de 4 şiddetinde olmuş olabilir.
Bazen çoğumuz dolmuşa bineriz aslında her zaman bineriz bir kaçımız her neyse bindiğinizde bazen ayakta kalırsın ama önünde eee neyse anladınız
abaza olan anlar yani işte ozaman insan hafif bir deprem olmasını dilerbenim aklım niye bu kadar fesat
![]()