\/ Batihost Resmi Sunucusu \/ 1.8 \/ Faction \/ Skyblock \/ Survival \/ Yeni Sunucular Yolda \/

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
1) Gerçek Batıhost Sunucusu Neden MCturk te reklam yapsın ?
2) madem reklam yaptı neden Konuyu Sabitletmesin ?
3) neden VIP satsın ?
4) Neden Faction Olsun ?
5) NEDEN SUNUCU AÇSIN Kİ !

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1) Gerçek Batıhost Sunucusu Neden MCturk te reklam yapsın ?
2) madem reklam yaptı neden Konuyu Sabitletmesin ?
3) neden VIP satsın ?
4) Neden Faction Olsun ?
5) NEDEN SUNUCU AÇSIN Kİ !
Bu 5 sorunada cevap olması dileğyle :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sol üst koşede Mc.Batihost.Com yazar yok beni tatmin etmedi diyorsan
buyur biraz aşşağıya in Resmi Sunucumuz diye yazar yook beni yine tatmin etmiyor diyorsan
girip canlı destekten sorabilirsin :)

Birdaha konuyu incelemeden mesaj atmayınız VIP satışları konusunda gereken aıcklama yapılmıştır.

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kişisel bir yonerge olarak kimse anlamasın...
Konuyu dikkatlice incelemeden dikkatlice yorumlara bakmadan mesaj atıyorlar ben burda kafama gore iş yapmıyorum akıl var mantık var madem boyle bir sahtekarlık yapılmış konuya 3.700 küsüratı gorüntülenme gelmiş hicbir insan düşünmedimi sanıyorsun ? elbette düşündü konumuza mesaj attı gereken acıklamayı orda verdim :) Yinede yorumundan dolayı teşekkür ederim iyi oyunlar iyi forumlar...

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Kişisel bir yonerge olarak kimse anlamasın...
Konuyu dikkatlice incelemeden dikkatlice yorumlara bakmadan mesaj atıyorlar ben burda kafama gore iş yapmıyorum akıl var mantık var madem boyle bir sahtekarlık yapılmış konuya 3.700 küsüratı gorüntülenme gelmiş hicbir insan düşünmedimi sanıyorsun ? elbette düşündü konumuza mesaj attı gereken acıklamayı orda verdim :) Yinede yorumundan dolayı teşekkür ederim iyi oyunlar iyi forumlar...
Benim Sunucum 8.000 aldı bir kaç günde ?

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burdaki asıl meseleyi sanırım anlamadın,demek istediğim 3.700 gorüntülenme alan bir konuya bir tek sen akıllı değilsin demek istedim bu kadar goren kişi hicmi akıl edip sormadı sanıyorsun ? Tabikide sordu fakat sen dikkatlice konuya,yorumlara ve en onemlisi olan forumumuza,web sitemize bakmamışsın :)

Yeni Warp Arena Olmuştur !

Konu Güncel

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Işte basit "kopya" türk sunucularından biri daha. Batıhost gibi büyük bir firmanın bu şekilde bir sunucu açtırmaya izin vermesi şaşırtıcı.