Ridvan_44
Play.CrafRion.Com
- En iyi cevaplar
- 0
İnş Bakarız Biz İlla Vardir BulunuRYorumundan dolayı teşekkür ederiz.Sunucumuzdaki tüm acıklar kapatılmıştır.
İnş Bakarız Biz İlla Vardir BulunuRYorumundan dolayı teşekkür ederiz.Sunucumuzdaki tüm acıklar kapatılmıştır.
Bekliyorum sizleriİnş Bakarız Biz İlla Vardir BulunuR
Bu 5 sorunada cevap olması dileğyle1) Gerçek Batıhost Sunucusu Neden MCturk te reklam yapsın ?
2) madem reklam yaptı neden Konuyu Sabitletmesin ?
3) neden VIP satsın ?
4) Neden Faction Olsun ?
5) NEDEN SUNUCU AÇSIN Kİ !
Adam Vip Satamazmı1) Gerçek Batıhost Sunucusu Neden MCturk te reklam yapsın ?
2) madem reklam yaptı neden Konuyu Sabitletmesin ?
3) neden VIP satsın ?
4) Neden Faction Olsun ?
5) NEDEN SUNUCU AÇSIN Kİ !
Benim Sunucum 8.000 aldı bir kaç günde ?Kişisel bir yonerge olarak kimse anlamasın...
Konuyu dikkatlice incelemeden dikkatlice yorumlara bakmadan mesaj atıyorlar ben burda kafama gore iş yapmıyorum akıl var mantık var madem boyle bir sahtekarlık yapılmış konuya 3.700 küsüratı gorüntülenme gelmiş hicbir insan düşünmedimi sanıyorsun ? elbette düşündü konumuza mesaj attı gereken acıklamayı orda verdimYinede yorumundan dolayı teşekkür ederim iyi oyunlar iyi forumlar...
İlgisizlikten kastınız nedir acık bir tanım ile yazarsanız daha iyi olucaktır.Açıkçası bana kötü geldi. İlgisizlik var. :/
Yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim.Lapis ve hammade var. Sunucuya girmeyeceğimAma güzele benziyor. İyi şanslar.