Nerde ders çalışabilirim ki? Önerilerinizi bekliyorum...Evde ders çalışma.
Siz bana atar mısınız bu konuları@Greyder belli progralar var belli süre koyuyosun bilgisayar fln oto kapanıyo araştırsan görebilirsin
Dediklerinizi aynen yapıcağım inşallah (2.dönemde).Bir dil öğrencisi olarak şöyle bir şey söyleyebilirim ;
- Geç saatlere kadar çalışcaksanız kahveyi unutmuyosunuz (önemli) :ayran:
- Açıyorsun kitabını, o gün neler işlediniz bi' bakıyosun. Daha sonra konuyla ilgili testlerini çözüyorsun.Bittikden sonra ek olarak bir kaç test (isteğine bağlı) çözebilirsin.Ertesi günün konularına da bi göz at (ders içi durum için önemli).
- Konuyla ilgili notlar çıkart.Sayısal bir ders ise boş bir kağıda soruyu çözmeye uğraş çözemediğin soruları hocalarına mutlaka ilet.
tamam da derslerle ne alaka hz. muhammed? tamam güzel bir peygamberin hayatını anlatan kitap falan bilgin olur ama onun yerine haftada en çok saat olarak gördüğün matematikle ilgili bi test alıp çözmeni tavsiye ederimSiz bana atar mısınız bu konuları
Dediklerinizi aynen yapıcağım inşallah (2.dönemde).
Zaten, dönem'in sonuna yaklaşıyoruz. Sınavlar bitti. Ortalamam; 52,85 geldi. 2.dönem Allah'ın izniyle daha iyi çalışağım, daha verimli çalışacağım ve iyi notlar elde ediceğim. İNŞALLAH.
Hz.Muhammed'in hayatı'nın kitap'ını satın aldım ve okuyorum. Güzel 450 sayfalık bi' kitap satın aldım, okuyorum. Böylede devam ediceğim inşallah.
Sonuçta 1.dönem bitti, sınavlar bitti. Boş kalmıyayım diye, benim Hz.Muhammed'in hayatı diye dersimde var ^.^tamam da derslerle ne alaka hz. muhammed? tamam güzel bir peygamberin hayatını anlatan kitap falan bilgin olur ama onun yerine haftada en çok saat olarak gördüğün matematikle ilgili bi test alıp çözmeni tavsiye ederim
Ben atacaktım o gifi(Takılın siz.)
![]()