[Acil Istek]Çakma Lobi Nasıl Yaparım?

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Serverime Cakma Lobi Yapmak Istiyorum.Sebebi Bot Atakları,AxiTR Hosting'im.
Duydugum Kadariyla Bungeecord Filan Lazımmıs Bir Bilgim Yok Yardım Edebilirmisiniz ?
Sanirim Bungeecord 2 Serveri Baglamak Gibi Bisey.Yardim Edebilirseniz Sevinirim.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bungeecord ile halletmen gerekir , axitr yetkilileri ile görüş yardımcı olacaklarına inaniyorum. (umarım.)

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ah Ah AxiTR Mi? Yani Rüyamda Görsem Inanmam.Ayrıca Bungeecord u halletsem nasil yapicam o lobiyi o lazim.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tesekkur Ederim.Sunucumun Adını Degistiricem Zaten -,- Ilk Factiona "Gercek" Basladigim Sunucunun Adini Koyacagim.Babam Sponsor Oldu sunucuya :D
Istedigim Kadar Para Alıyorum.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niye Herkes AxiTR Yi Kotuluyor Anlamiyorum :( Ne Olursa Olsun Kendi Sunucumda Hic Lag Yok 22 Kisiyken Bile.
Neden kötülüyoruz ? Nedenini açıklayayım.Eskiden hatta hala bunu yapıyorlar sunucu alan kişinin sunucusunu çökertmedir ardından ne bileyim bot atmadır bu tür şeyler yapıyorlar.Ayrıca sana sattıkları sunucuyu 4 kişiye birden satıyorlar.Umarım şimdi neden kötülediğimizi anlamışsındır.
EDİT : Ayrıca ilgisiz bir hosting.En ilgisiz hosting.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Neden kötülüyoruz ? Nedenini açıklayayım.Eskiden hatta hala bunu yapıyorlar sunucu alan kişinin sunucusunu çökertmedir ardından ne bileyim bot atmadır bu tür şeyler yapıyorlar.Ayrıca sana sattıkları sunucuyu 4 kişiye birden satıyorlar.Umarım şimdi neden kötülediğimizi anlamışsındır.
Kırmızı ejderyam özledim seni :(