SonHukumdarAkad
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucuyu sevmedim...! ★
Baltacı mod activatedSunucuyu sevmedim...! ★
altı üstü 2 gündür açığız normalServer Çok Güzel Fakat Aktiflik Düştü Artık Çok Kişi Girmiyor Bu Yorumu Gören Arkadaşlar Serveri Dolaşın Bakın Eğer Sevmez iseniz Oynamayın Fakat Seviceğinize Eminim.
Demek kodlama bilgin %80.. Bana bir eklenti yaparmısın o zaman?Adım : Umut![]()
Soyadım : Demirbağ![]()
Oyuncularla Aran: Çok iyidir![]()
Küfür Kullanırmısın : Asla![]()
Admin likten Anlarım Her Alımdan Anlarım %99 Komutlardan Anlarım![]()
Online Saatin : 3 Saat Aktifim![]()
WG/WE Bilgin : 100%![]()
Kodlama Bilginiz : 80%![]()
Hangi Alıma Alcaksan O rütbeye göre Hizmete Hazırım![]()
Cevap Yazarsan Sevinrim![]()
Adam Haklı Dağılın.Demek kodlama bilgin %80.. Bana bir eklenti yaparmısın o zaman?
Adam Haklı Dağılın.
Bilinmez Nedenlerden Dolayı Sunucumuz 2 Saat Kapalıydı.
Şimdi Tekrar Aktif !
30 Bin Görüntülenme ?!?!?!??!
BÜYÜK GÜNCELLEME YAKINDA !!!!!
Adım : Burak![]()
Soyadım : Özdemir![]()
Oyuncularla Aran: Mükkemmel![]()
Küfür Kullanırmısın : Tabii kide hayır!![]()
MOD olarak başvurmak istiyorum.Daha önceden kariyerlerimde MOD üzerine dayalı.![]()
Online Saatin : 3-4 Hafta içi değişir.Seneye YGS, LYS sınavlarım var.![]()
WG/WE Bilgin : 100%![]()
Kodlama Bilginiz : 25%![]()
nasıl Yani Ben Bu adamı Almadım ki Yetkili Olarak ?Kardeş bu devirde babana bile güvenmeyeceksin babana, direk %80 kodlama bilgim diyen adamı alıyorsun serverine bak burda olgun insan varken hemde.
@Zaikuden kardeş sen "Küfür Kullanırmısın : Tabii kide hayır!" diye cevap vermişsinde hayatında hiç tek küfür etmemiş bir adam bile elbet küfür eder, her insan küfür eder maalesef.![]()
Alıcaktın belki kardeş ne bilelim.nasıl Yani Ben Bu adamı Almadım ki Yetkili Olarak ?
Aldığımı Zannediyorsunuz galiba
:/
Yorumsuz.1.8 mi ? İşte bu olmadıBaşlığı gördüğüm gibi girecektim ama 1.8 yazısını görünce hayal kırıklığına uğradım.
![]()
Ondan değil 1.8 e bir türlü ısınamadımYorumsuz.
Not: Skinler Görünmediği İçin Diyorsanız, Biz Bir Yolunu Bulduk . Skinler Görünüyor.
Optifine Kullanmayı Deneyebilirsiniz.Ondan değil 1.8 e bir türlü ısınamadımHem benim hurda nın ram 1 gb olunca kasıyorda
![]()