- En iyi cevaplar
- 7
Tamam ilk skriptin, buna bir şey diyemeceğim ama lütfen diğer skriptlerinde daha çok çaba göster. Forumda böyle küçük skriptler görmekten bıktım.
Bu skript buglu sanırım, oyuncu anında 5 level atladıysa yine 1 level atladınız yazacak.Veya oyuncu level düştüyse.on level change:
send "<yellow> Tebrikler! 1 Level Atladiniz." to player
Adamın ilk yazdığı skript biraz moral verip desteklersen ilerde başarılı olabilir değil mi?Diğer skriptlerden hiçbir farkı yok, hayal gücü 0 , olmamış.
Bu konuda o kadar kişi moral verip destekledi bile zaten. Benim ilk skriptimde kimse bana moral verip desteklememişti. Üstelik böyle basit skriptlerle başlamamıştım.Adamın ilk yazdığı skript biraz moral verip desteklersen ilerde başarılı olabilir değil mi?
Ben Size Sadece Yaptığımı Göstermek amaçlı paylaşmadım dikkatli okumadın galiba yazdıklarımı nasıl gelişebilirim ve daha neler yapabileceğim için fikir almak için paylaştım.İlk skriptine göre eğer ordan burdan öğrenme ile bile yapmış olsan acemice olduğunu düşünüyorum. İkincisi de forum da bir sürü böyle konu var artık ilk skriptim bu bilmem ne diye açmayın lütfen. Konulara bakarak yapın herkes ilk skriptim bu diye paylaşırsa forum sadece skript forumu olur diye düşünüyorum.![]()
Forumda yüzlerce skript isteği var. Tüm konuları gezip istekleri kendi çapında büyülterek kendini geliştirebilirsin. Kolay gelsin.Ben Size Sadece Yaptığımı Göstermek amaçlı paylaşmadım dikkatli okumadın galiba yazdıklarımı nasıl gelişebilirim ve daha neler yapabileceğim için fikir almak için paylaştım.
Burada paylaştığına göre eleştiri almayı kabul etmiş olur. İlk skripti olması bir şey değiştirmez.Adamın ilk yazdığı skript biraz moral verip desteklersen ilerde başarılı olabilir değil mi?
Lapis Kazarken Atlıyor ya level ben o manada düşündüm ama haklısın bugluBu skript buglu sanırım, oyuncu anında 5 level atladıysa yine 1 level atladınız yazacak.Veya oyuncu level düştüyse.
Senin ilk yazdığın skript' e herkes kötü bakış açısıyla yaklaştıysa bunun sorumlusu kim olabilir? Sınavdan düşük alıp başkalarının da düşük almasını isteyen öğrenci gibisin, yakıştıramadım.Bu konuda o kadar kişi moral verip destekledi bile zaten. Benim ilk skriptimde kimse bana moral verip desteklememişti. Üstelik böyle basit skriptlerle başlamamıştım.
Benim beklentim bu kadar destek aldığına göre ikinci skripti daha iyi olacak. Olmazsa da yapacak bir şey yok.
Hey gençler basit skript görmek istemiyorsanız neden girdiniz konuya başlıkta belirttim zaten tamam onu da anladım çok fazla skript paylaşılıyormuş kardeşim bi baksana hangi bölümdesin skript bölümünde küp sanatı paylaşılmayacak ya herhalde he bir de herkesin tepkisi böyle olacaksa kendi çapımda birşeyler öğrenip yapmaya çalışırım.
Madem nasıl geliştirmek amaçlı yazdın. Neden burda basit skriptler paylaşıyorsun ki ?Ben Size Sadece Yaptığımı Göstermek amaçlı paylaşmadım dikkatli okumadın galiba yazdıklarımı nasıl gelişebilirim ve daha neler yapabileceğim için fikir almak için paylaştım.
Basit skriptler paylaşma hakkı var. İstediğini yapar. Düzgün bir dille anlatırsan kendisini geliştirerek daha gelişmiş skriptler paylaşabilir bu forumda.Neden girdiniz de ne demek ? Forumda skript konuları görüp giriyoruz ayrıca ;
Madem nasıl geliştirmek amaçlı yazdın. Neden burda basit skriptler paylaşıyorsun ki ?
Basit skriptler paylaşma hakkı var. İstediğini yapar. Düzgün bir dille anlatırsan kendisini geliştirerek daha gelişmiş skriptler paylaşabilir bu forumda.
Kardeşim o zaman neden paylaşmayın diyorsun. bu kadar basit skriptlerle başladım evet çünkü daha yeni öğreniyorum bu konularıNeden girdiniz de ne demek ? Forumda skript konuları görüp giriyoruz ayrıca ;
Madem nasıl geliştirmek amaçlı yazdın. Neden burda basit skriptler paylaşıyorsun ki ?