Basit Skript | İlk Denemem | << Majoras >>

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Adamın ilk yazdığı skript biraz moral verip desteklersen ilerde başarılı olabilir değil mi?
Bu konuda o kadar kişi moral verip destekledi bile zaten. Benim ilk skriptimde kimse bana moral verip desteklememişti. Üstelik böyle basit skriptlerle başlamamıştım.
Benim beklentim bu kadar destek aldığına göre ikinci skripti daha iyi olacak. Olmazsa da yapacak bir şey yok.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
İlk skriptine göre eğer ordan burdan öğrenme ile bile yapmış olsan acemice olduğunu düşünüyorum. İkincisi de forum da bir sürü böyle konu var artık ilk skriptim bu bilmem ne diye açmayın lütfen. Konulara bakarak yapın herkes ilk skriptim bu diye paylaşırsa forum sadece skript forumu olur diye düşünüyorum. :şapka:
Ben Size Sadece Yaptığımı Göstermek amaçlı paylaşmadım dikkatli okumadın galiba yazdıklarımı nasıl gelişebilirim ve daha neler yapabileceğim için fikir almak için paylaştım.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Ben Size Sadece Yaptığımı Göstermek amaçlı paylaşmadım dikkatli okumadın galiba yazdıklarımı nasıl gelişebilirim ve daha neler yapabileceğim için fikir almak için paylaştım.
Forumda yüzlerce skript isteği var. Tüm konuları gezip istekleri kendi çapında büyülterek kendini geliştirebilirsin. Kolay gelsin.
Edit: Aşırı geliştikten sonra bir araba skripti de yapıp paylaş forumda lütfen. Ben bile yaparken üşendim ve bıraktım. Çok fazla uğraş ve bilgi gerektiriyor.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konuda o kadar kişi moral verip destekledi bile zaten. Benim ilk skriptimde kimse bana moral verip desteklememişti. Üstelik böyle basit skriptlerle başlamamıştım.
Benim beklentim bu kadar destek aldığına göre ikinci skripti daha iyi olacak. Olmazsa da yapacak bir şey yok.
Senin ilk yazdığın skript' e herkes kötü bakış açısıyla yaklaştıysa bunun sorumlusu kim olabilir? Sınavdan düşük alıp başkalarının da düşük almasını isteyen öğrenci gibisin, yakıştıramadım.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Hey gençler basit skript görmek istemiyorsanız neden girdiniz konuya başlıkta belirttim zaten tamam onu da anladım çok fazla skript paylaşılıyormuş kardeşim bi baksana hangi bölümdesin skript bölümünde küp sanatı paylaşılmayacak ya herhalde he bir de herkesin tepkisi böyle olacaksa kendi çapımda birşeyler öğrenip yapmaya çalışırım.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Hey gençler basit skript görmek istemiyorsanız neden girdiniz konuya başlıkta belirttim zaten tamam onu da anladım çok fazla skript paylaşılıyormuş kardeşim bi baksana hangi bölümdesin skript bölümünde küp sanatı paylaşılmayacak ya herhalde he bir de herkesin tepkisi böyle olacaksa kendi çapımda birşeyler öğrenip yapmaya çalışırım.

Neden girdiniz de ne demek ? Forumda skript konuları görüp giriyoruz ayrıca ;
Madem nasıl geliştirmek amaçlı yazdın. Neden burda basit skriptler paylaşıyorsun ki ?

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7

Madem nasıl geliştirmek amaçlı yazdın. Neden burda basit skriptler paylaşıyorsun ki ?
Basit skriptler paylaşma hakkı var. İstediğini yapar. Düzgün bir dille anlatırsan kendisini geliştirerek daha gelişmiş skriptler paylaşabilir bu forumda.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0

Kardeşim o zaman neden paylaşmayın diyorsun. bu kadar basit skriptlerle başladım evet çünkü daha yeni öğreniyorum bu konuları