WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BAĞIMLILIK YAPTI KURTARIN ÖNCEDEN 1 HIZINDA DİNLİYORDUM ARTIK 1.5 BAZEN 2.0 DİNLİYORUM BAĞIMLILIK YAPTI

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eminem İfşa:
İnsanların aklına çeşitli renkleri sokarak illuminatiye yöneltiyor.
Düşünün bi,
Video 6 dakika 9 saniye.9'un Ters hali kaçtır? 6.Oldu size 66.Gördüğümüz üzere video 2013'de yayınlanmış, ama açıklama kısmındaki Video Director: Rich Lee 2012 yılında ölmüş.2013'ün Sayı değerlerini toplayın; 6 yapar.Oldu size 666.Eminem ismide 6 harfli.Ne düşünüyorsunuz bu işe? Daha bitmedi, Eminemin youtubedeki adı SaykosisKaosis..Aklınıza gelmiyor mu hiç Sayko ve Kaos kelimeleri.Adam saykomanyak ve bu şarkıyla kaos yapacağına inanıyor.

WhyCoconut

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eminem İfşa:
Düşünün bi,
Video 6 dakika 9 saniye.9'un Ters hali kaçtır? 6.Oldu size 66.Gördüğümüz üzere video 2013'de yayınlanmış, ama açıklama kısmındaki Video Director: Rich Lee 2012 yılında ölmüş.2013'ün Sayı değerlerini toplayın; 6 yapar.Oldu size 666.Eminem ismide 6 harfli.Ne düşünüyorsunuz bu işe? Daha bitmedi, Eminemin youtubedeki adı SaykosisKaosis..Aklınıza gelmiyor mu hiç Sayko ve Kaos kelimeleri.Adam saykomanyak ve bu şarkıyla kaos yapacağına inanıyor.
Artık gülmüyorum. o adam illümematiye karşı çıkan adamlardan. bunu öğrendiğim zaman 3-4 gün önceydi az bir şey gururlanmıştım.

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eminem İfşa:
Düşünün bi,
eminem erkek diil sarıkafa bebe