WhyCoconut
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
BAĞIMLILIK YAPTI KURTARIN ÖNCEDEN 1 HIZINDA DİNLİYORDUM ARTIK 1.5 BAZEN 2.0 DİNLİYORUM BAĞIMLILIK YAPTI
Bilmem onu WhyCoconut'a sorBizidemi bağımlı yapıcaksın?
Artık gülmüyorum. o adam illümematiye karşı çıkan adamlardan. bunu öğrendiğim zaman 3-4 gün önceydi az bir şey gururlanmıştım.Eminem İfşa:
İnsanların aklına çeşitli renkleri sokarak illuminatiye yöneltiyor.
Düşünün bi,
Video 6 dakika 9 saniye.9'un Ters hali kaçtır? 6.Oldu size 66.Gördüğümüz üzere video 2013'de yayınlanmış, ama açıklama kısmındaki Video Director: Rich Lee 2012 yılında ölmüş.2013'ün Sayı değerlerini toplayın; 6 yapar.Oldu size 666.Eminem ismide 6 harfli.Ne düşünüyorsunuz bu işe? Daha bitmedi, Eminemin youtubedeki adı SaykosisKaosis..Aklınıza gelmiyor mu hiç Sayko ve Kaos kelimeleri.Adam saykomanyak ve bu şarkıyla kaos yapacağına inanıyor.
eminem erkek diil sarıkafa bebeEminem İfşa:
İnsanların aklına çeşitli renkleri sokarak illuminatiye yöneltiyor.
Düşünün bi,
Video 6 dakika 9 saniye.9'un Ters hali kaçtır? 6.Oldu size 66.Gördüğümüz üzere video 2013'de yayınlanmış, ama açıklama kısmındaki Video Director: Rich Lee 2012 yılında ölmüş.2013'ün Sayı değerlerini toplayın; 6 yapar.Oldu size 666.Eminem ismide 6 harfli.Ne düşünüyorsunuz bu işe? Daha bitmedi, Eminemin youtubedeki adı SaykosisKaosis..Aklınıza gelmiyor mu hiç Sayko ve Kaos kelimeleri.Adam saykomanyak ve bu şarkıyla kaos yapacağına inanıyor.
Profilini nasıl görünmez yapıyosun laoeminem erkek diil sarıkafa bebe
öyle miymişProfilini nasıl görünmez yapıyosun lao