Oyun önerin

ryp

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cubeworld'u daha önce oynadım belki yine oynarım.Terraria'da biraz geliştim orjinali var.Starbound oynadım da şimdişik canım istemiyor.Mount and Blade eğlenceli de daha önceden oynadım şimdi sıkıcı geliyor.Cities & Skylines hata veriyor.Ib,UnderTale,Gear Up,Hawken ve Trine'a bakacağım.

Rise of Nations varken oynanmaz ama bi ara indiririm.Eskiden çok oynardım ben onu.

LoL sevmiyorum CS:GO alacak param yok (korsan oynanmıyor ya)
Aralarında dünya kadar fark var. Age of empires daha iç açıcı orta çağ bir senaryoya sahip. Ayrıca dlc paketleride var. Azteclerin eklendiği Dlc de gayet güzel denemelisin.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Beğen
Reactions: ryp

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mb w candır :3 mb nin yeni oyununu 10 gözle bekliyorum :3
Mount&Blade Bannerlord'dan bahsediyorsan henüz çıkış tarihi belli olmadı diye biliyorum :D yine de bizdensin :)
Hangi tarz oyun seviyorsun nerden bilelim ki?
Söyle de ona göre yorum yapalım.

HUGO <3
Hugo abiliğimin oyunu.
Cubeworld'u daha önce oynadım belki yine oynarım.Terraria'da biraz geliştim orjinali var.Starbound oynadım da şimdişik canım istemiyor.Mount and Blade eğlenceli de daha önceden oynadım şimdi sıkıcı geliyor.Cities & Skylines hata veriyor.Ib,UnderTale,Gear Up,Hawken ve Trine'a bakacağım.

Rise of Nations varken oynanmaz ama bi ara indiririm.Eskiden çok oynardım ben onu.

LoL sevmiyorum CS:GO alacak param yok (korsan oynanmıyor ya)
Trine'nin 2. serisine bak yani Trine 2: Complete Edition.
Eğer onlardan gözüne güzel gözüken yoksa;

Attack On Titan isimli fan yapımı oyuna davet ediyrm seni; (Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)
Sheltered Veya Prison Architect'te oynuyabilirsin :3

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Süper üçlü :D HOİ 3'ü beceremedim Victoria 2'ye de gerek yok çünkü onun yerine EU4 oynuyorum
Ben HOİ3'ü yarı biliyorum sadece hızlı başlangıç modunda 1939 Almanya oyunum var savaş dışında herşeyi yapay zekaya verdim :( Victoria 2 zaten en basit Paradox İnteractive oyunu.EU4 kasmasa süper bir oyun :(

enbiyax

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
terraria
The escapist,
The escapist The walking dead,
Gta Vice city
Gta san andreas
Gta 2
Gta
Cube world
Pes 16:D
Medieval 2 Total War
Medieval Empire Total War
Medieval Shogun
Medieval Shogun 2
Daha sayarım da üşendim:D

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Half life 2 Serilerini Oyna Derim Hoj Bi Oyun Herzaman Severam
Geta Sanandıreas
cese 1.6
meyinkraft
wöftim
lig of lecınds

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
  • Spore (Tüm ek paketleri ile birlikte. Ve bir de platinumspore modunu kurarsan tadından yenmez.)
  • The Movies
  • Game Dev Tycoon
  • Magicka - Magicka 2
  • Civilization 5
  • Star Wars Knights Of The Old Republic - Star Wars Knights Of The Old Republic 2
  • Mortal Kombat Komplete Edition
  • Team Fortress Classic - Team Fortress 2
  • Garry's Mod
  • Sid Meier's Pirates

Bunların hepsi kaliteli oyunlardır. İyi eğlenceler.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben HOİ3'ü yarı biliyorum sadece hızlı başlangıç modunda 1939 Almanya oyunum var savaş dışında herşeyi yapay zekaya verdim :( Victoria 2 zaten en basit Paradox İnteractive oyunu.EU4 kasmasa süper bir oyun :(
Ben HOİ 3'ü tam olarak beceremedim çok küçük şehirler olduğu için bir süre sonra sıkıyor. :D Resmen bir ülke almak için 200 şehir ele geçirmen gerekiyor.Victoria 2 EU4'den zor. :D EU4'de bazı berbat güncellemeleri dışında iyi bir oyun ne kadar çok hatası falan olsada. :D Örneğin 1.14 sürümünde osmanlıyı zorlaştıracaz falan demişlerdide şu an 1.14 sürümünde Osmanlıdan kolay oynanan ülke yok. :D