Hearts Of İron 3
Victoria 2
Europa Universalis 4
Süper üçlü
Hearts Of İron 3
Victoria 2
Europa Universalis 4
Aralarında dünya kadar fark var. Age of empires daha iç açıcı orta çağ bir senaryoya sahip. Ayrıca dlc paketleride var. Azteclerin eklendiği Dlc de gayet güzel denemelisin.Cubeworld'u daha önce oynadım belki yine oynarım.Terraria'da biraz geliştim orjinali var.Starbound oynadım da şimdişik canım istemiyor.Mount and Blade eğlenceli de daha önceden oynadım şimdi sıkıcı geliyor.Cities & Skylines hata veriyor.Ib,UnderTale,Gear Up,Hawken ve Trine'a bakacağım.
Rise of Nations varken oynanmaz ama bi ara indiririm.Eskiden çok oynardım ben onu.
LoL sevmiyorum CS:GO alacak param yok (korsan oynanmıyor ya)
Hangi tarz oyun seviyorsun nerden bilelim ki?
Söyle de ona göre yorum yapalım.
HUGO <3
Aralarında dünya kadar fark var. Age of empires daha iç açıcı orta çağ bir senaryoya sahip. Ayrıca dlc paketleride var. Azteclerin eklendiği Dlc de gayet güzel denemelisin.
LordOfStrategy Powered By Paradox A.Ş.Mount And Blade Warband+Napoleonic Wars+Viking Conquest dlcsi
Hearts Of İron 3
Victoria 2
Europa Universalis 4
Superpower 2
Darkest Hour
Total War serisi
Mount And Blade With Fire and Sword
Mount&Blade Bannerlord'dan bahsediyorsan henüz çıkış tarihi belli olmadı diye biliyorummb w candır :3 mb nin yeni oyununu 10 gözle bekliyorum :3
Hugo abiliğimin oyunu.Hangi tarz oyun seviyorsun nerden bilelim ki?
Söyle de ona göre yorum yapalım.
HUGO <3
Trine'nin 2. serisine bak yani Trine 2: Complete Edition.Cubeworld'u daha önce oynadım belki yine oynarım.Terraria'da biraz geliştim orjinali var.Starbound oynadım da şimdişik canım istemiyor.Mount and Blade eğlenceli de daha önceden oynadım şimdi sıkıcı geliyor.Cities & Skylines hata veriyor.Ib,UnderTale,Gear Up,Hawken ve Trine'a bakacağım.
Rise of Nations varken oynanmaz ama bi ara indiririm.Eskiden çok oynardım ben onu.
LoL sevmiyorum CS:GO alacak param yok (korsan oynanmıyor ya)
Ben HOİ3'ü yarı biliyorum sadece hızlı başlangıç modunda 1939 Almanya oyunum var savaş dışında herşeyi yapay zekaya verdimSüper üçlüHOİ 3'ü beceremedim Victoria 2'ye de gerek yok çünkü onun yerine EU4 oynuyorum
terraria
The escapist,
The escapist The walking dead,
Gta Vice city
Gta san andreas
Gta 2
Gta
Cube world
Pes 16
Medieval 2 Total War
Medieval Empire Total War
Medieval Shogun
Medieval Shogun 2
Daha sayarım da üşendim![]()
bende güzel oyunları saydım işlevi fazla:gg:Sakin .-.
(onemliolanmesajinuzunlugudegilislevi)
Ben HOİ 3'ü tam olarak beceremedim çok küçük şehirler olduğu için bir süre sonra sıkıyor.Ben HOİ3'ü yarı biliyorum sadece hızlı başlangıç modunda 1939 Almanya oyunum var savaş dışında herşeyi yapay zekaya verdimVictoria 2 zaten en basit Paradox İnteractive oyunu.EU4 kasmasa süper bir oyun
![]()