• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

BatıHost Güvenilirmi ?

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Kalitesizlik . 30 TL Yatirdim Hosting aldim Websitesne Bağlanamiyorum IPımı degiştirdigimde . girebiliyorum ama hostingime giremiyorum . ilk minecraft server aldigimda . başkalarin kullanmiş oldugu pl paketleri admalarin geirde kalan emekleri v.b kısaca kalitesiz. pahali herzaman kaliteyi temsil eder.
Merhabalar ben de bir BatiHost müşterisiyim şu an gayet etkili yardımcı oluyorlar...
Paran varsa git en iyisini al o kimseyi ilgilendirmez ama burda gelip adamların kalitesini ve işini sorgulama şuana kadar ki en iyi hostinglerden birisidir...
Paneli biraz karışık kullanmayı öğrenmen gerek yoksa çok bir şey yapamassın + destek ticketi at en fazla 3-4 saate ilgilenirler (Hafta içi 3-4 saat.. Hafta sonu genellikle gece bakarlar ticketlara)

Yani söyleyeceklerim bu kadar :)

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denemeden nasıl kalitesini ölçebilirim çok bilmiş bey efendi ?
çok bilmiş beyefendi mi?

Türkçe eğitimini eksik aldığını düşündüğümden susuyorum. Ne alakası var çok bilmişle?

Üstelik Batihostu denedin mi?

Dediğin Gibi En İyisini AL Batihost En İyisi Değildir Sorun Burda . Herkezin Kendi Önerileri Vardir. İlgileniyorlar Ha? Sana SS Çekip Atmak İsterdim Ama Vaktim YOK kibirli Bir Ekibi Var . Nitrado Dünya Çapı Bir Şirket Batihost İse Küçük Çaplı Bir Şirket . Nitrado . Tek Tercihdir. Paneli Karişik Filan Değil Paneli Çok Basit. Minecraft WebPaneli . Ayrica . Şahsen Gereksiz Bir Hosting. Bu Benim Düşüncem
Düşüncene saygı duyarım elbet. Fakat screenshotları atarsan inandırıcı olur bu düşüncen

iyi akşamlar :)

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
çok bilmiş beyefendi mi?

Türkçe eğitimini eksik aldığını düşündüğümden susuyorum. Ne alakası var çok bilmişle?

Üstelik Batihostu denedin mi?

Düşüncene saygı duyarım elbet. Fakat screenshotları atarsan inandırıcı olur bu düşüncen

iyi akşamlar :)
Arkadaşımın sunucusu üzerinden onuda denedim . Vds'leri çöp. Dedicated Türkiye lokasyonlarıda çöp. Fransa olanlarda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
üzerinden alıp kar bazlı satıyor :)

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımın sunucusu üzerinden onuda denedim . Vds'leri çöp. Dedicated Türkiye lokasyonlarıda çöp. Fransa olanlarda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
üzerinden alıp kar bazlı satıyor :)
O yüzden mi çoğu büyük sunucu batihost kullanıyor dedicated makinası kötü ise?
ve ovh den satın alındığını nereden biliyorsun kanıtın var mı :) ?

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
O yüzden mi çoğu büyük sunucu batihost kullanıyor dedicated makinası kötü ise?
ve ovh den satın alındığını nereden biliyorsun kanıtın var mı :) ?
HAHAHAHA :D kendisi itiraf etti. + olarak çoğu büyük sunucu dediklerin. Ovh'den sunucu almayı bilmedikleri için alamıyorlar. Türk firması olmadığı için yani :)

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hastamısınız sayın Hobbitcraft?

verdiğimiz ip ye whois çektiğinde çıkacak olan ovh adını gören herkes oradan aldığımızı anlayabilir hadi bunu bilmediklerini söyleyeceksin bunu saklamıyoruz ki? o büyük sunucuların hepsine gidip sorabilirsin, hepside oradan aldığımızı biliyor, itiraf etti derken? böyle bir şeyi ne kadar saklayabilirsin ki akıllı dostum?

Anlamadığınız şu;

bugün o büyük sunuculardan birisinin makinesinin cpu fan'ı bozuldu? Pazar olmasına rağmen kendisiyle saat 3 den bu zamana kadar bu sorunu çözmek için çalıştık, bu süre zarfında iki kere irlandayı arayıp konuyu anlattık, kvm için kendilerinden onay alıp ücret ödedik, saat gece 0.30 ve halen uğraşıyoruz. Ayrıca kar koyuyor demişsin? napıcaktık? napıcaktık? aldığımız fiyatamı verecektik? abicim biz firmayız, hayrat değiliz. buradaki napıcaktık ları efektli ve hızlı söylersen anlam kazanır :)

Biz OVH'den aldığımız makine ile birlikte dostluğumuzu ve güvenimizi veriyoruz, bizden makine aldığınız da lan bugün pazar bu adama ulaşamam diye düşünmezsiniz, bu adam beni ip lemez diyede düşünmezsiniz. OVH'den sunucu almak kolay, gönderiyorsun belgelerini alıyorsun sunucu, olay sunucu satmak değil, olay güven vermek (satmak demiyorum dikkat et.). Verebiliyorsan buyur gel, rakibimiz olarak görmek isteriz seni.

bunlarıda itirafhane me yazabilirsin. ahahahahaha.

birde gerçek firmamı arıyorsun demişsin? hocam kuyunun içindeki kurbağa gökyüzünü kuyunun ağzı kadar sanırmış, yöncü dediğin firma bizim yaptığımızın aynısını yapıyor, ovh dediğin firma ise zaten avrupanın en büyük reseller firması..

ya yazıcak çok şey varda zamanım kıymetli.

@selçuk; abicim bu arkadaşlar la laf anlatma veya birşeyleri anlamalarını bekleme; sonra aranızdaki seviyeyi anlamıyorlar, aynı sanıyorlar. 3 senedir anlatıyorum ben halen anlamadılar :)

Son düzenleme:

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

verdiğimiz ip ye whois çektiğinde çıkacak olan ovh adını gören herkes oradan aldığımızı anlayabilir hadi bunu bilmediklerini söyleyeceksin bunu saklamıyoruz ki? o büyük sunucuların hepsine gidip sorabilirsin, hepside oradan aldığımızı biliyor, itiraf etti derken? böyle bir şeyi ne kadar saklayabilirsin ki akıllı dostum?

Anlamadığınız şu;

bugün o büyük sunuculardan birisinin makinesinin cpu fan'ı bozuldu? Pazar olmasına rağmen kendisiyle saat 3 den bu zamana kadar bu sorunu çözmek için çalıştık, bu süre zarfında iki kere irlandayı arayıp konuyu anlattık, kvm için kendilerinden onay alıp ücret ödedik, saat gece 0.30 ve halen uğraşıyoruz.

Biz OVH'den aldığımız makine ile birlikte dostluğumuzu ve güvenimizi veriyoruz, bizden makine aldığınız da lan bugün pazar bu adama ulaşamam diye düşünmezsiniz, bu adam beni ip lemez diyede düşünmezsiniz. OVH'den sunucu almak kolay, gönderiyorsun belgelerini alıyorsun sunucu, olay sunucu satmak değil, olay güven vermek (satmak demiyorum dikkat et.). Verebiliyorsan buyur gel, rakibimiz olarak görmek isteriz seni.

birde gerçek firmamı arıyorsun demişsin? hocam kuyunun içindeki kurbağa gökyüzünü kuyunun ağzı kadar sanırmış, yöncü dediğin firma bizim yaptığımızın aynısını yapıyor, ovh dediğin firma ise zaten avrupanın en büyük reseller firması..

@selçuk; abicim bu arkadaşlar la laf anlatma veya birşeyleri anlamalarını bekleme; sonra aranızdaki seviyeyi anlamıyorlar, aynı sanıyorlar. 3 senedir anlatıyorum ben halen anlamadılar :)
Aynen gerek yok

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0

Anlamadığınız şu;

bugün o büyük sunuculardan birisinin makinesinin cpu fan'ı bozuldu? Pazar olmasına rağmen kendisiyle saat 3 den bu zamana kadar bu sorunu çözmek için çalıştık, bu süre zarfında iki kere irlandayı arayıp konuyu anlattık, kvm için kendilerinden onay alıp ücret ödedik, saat gece 0.30 ve halen uğraşıyoruz.

Egoistsin. Burada yazdıkların bunu anlatıyor. Neyse sizinle daha fazla muhatap olamayacağım işim gücüm var.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaşım 40, mükemmel bir kişiliğim olduğu söylenemez. Normal bir insanım.

(tamam itiraf ediyorum 40'dan biraz büyük.)