Ben düzenlemekten anlamam ama baştan yazması kolay bir eklenti gibi gözüküyor tek olayı buysaDediğin itemin asağı inme ve "basladı/oynanıyor/bekleniyor" olayını animatedmenu desteklemiyor, baska destekleyen menude görmedim. Olsa dahi animatedmenu ile iki menuyu birlestiripte istediğin tam olayı yapamazsın.
Ancak pluginin herhangi bir sürümünü istediğin özellik için birine editlettirebilirsin( @Himmetry ).
Olurda ücretli/ücretsiz editlicek biri bulursan ilk sürümüde editlettirebilirsin. 1.7/1.8 çalısıyor lore animasyonu mevcut, ufak boyutlu olduğu için editlemesi daha kolay olur.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.- 12kb online maxplayer variablesi yok
Tek olayı o iste, mineplexteki oyun menusu gibi cok basit menu düzeni istiyor arkadas.Ben düzenlemekten anlamam ama baştan yazması kolay bir eklenti gibi gözüküyor tek olayı buysa![]()
Kişiye özel eklenti yazınca 5-10 kat daha çok para ediyor Spigot'a koymayınTek olayı o iste, mineplexteki oyun menusu gibi cok basit menu düzeni istiyor arkadas.Şaka maka yapabilirsen Spigot'tada ücretli satabilirsin. Spigot'ta mp menu özelliklerine yakın sadece 1 plugin vardı, ondada adam içine op komudu gömmüstü.
![]()