AnimatedMenu Hakkında Sorun Var Bilen Bakabilirmiii

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Tıpkı Şunun Gibi bir şey İstiyorum Mesela EggWars menusu gelicek ordan onlinesi durumu vs vs arena başlayınca o aşşağıya inicek başladı diye bu hangi pluginle olur nasıl yapabilirim ?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Skript ile yapılabilir. 2 saniyede mysql'den diğer sunucuların online sayısını çeker.

*Yine ben yine ben ForcEmir -The10Ali

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Dediğin itemin asağı inme ve "basladı/oynanıyor/bekleniyor" olayını animatedmenu desteklemiyor, baska destekleyen menude görmedim. Olsa dahi animatedmenu ile iki menuyu birlestiripte istediğin tam olayı yapamazsın.
Ancak pluginin herhangi bir sürümünü istediğin özellik için birine editlettirebilirsin( @Himmetry ).
Olurda ücretli/ücretsiz editlicek biri bulursan ilk sürümüde editlettirebilirsin. 1.7/1.8 çalısıyor lore animasyonu mevcut, ufak boyutlu olduğu için editlemesi daha kolay olur.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
- 12kb online maxplayer variablesi yok

karahanio

Peki Hocam
En iyi cevaplar
0
Dediğin itemin asağı inme ve "basladı/oynanıyor/bekleniyor" olayını animatedmenu desteklemiyor, baska destekleyen menude görmedim. Olsa dahi animatedmenu ile iki menuyu birlestiripte istediğin tam olayı yapamazsın.
Ancak pluginin herhangi bir sürümünü istediğin özellik için birine editlettirebilirsin( @Himmetry ).
Olurda ücretli/ücretsiz editlicek biri bulursan ilk sürümüde editlettirebilirsin. 1.7/1.8 çalısıyor lore animasyonu mevcut, ufak boyutlu olduğu için editlemesi daha kolay olur.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
- 12kb online maxplayer variablesi yok
Ben düzenlemekten anlamam ama baştan yazması kolay bir eklenti gibi gözüküyor tek olayı buysa :D

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Ben düzenlemekten anlamam ama baştan yazması kolay bir eklenti gibi gözüküyor tek olayı buysa :D
Tek olayı o iste, mineplexteki oyun menusu gibi cok basit menu düzeni istiyor arkadas. :D Şaka maka yapabilirsen Spigot'tada ücretli satabilirsin. Spigot'ta mp menu özelliklerine yakın sadece 1 plugin vardı, ondada adam içine op komudu gömmüstü. :D