Nedir Bu Anime Tutkusu?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
3 yıl önceki halini bilemem. Ama neden şurda yok Pepe yok Kayu yok "Niloya" diye bağırıyonuz ki ? Sizi konuya çağıran birisine Beyin yaşı normal yaşından küçük olarak değil eş olarak cevap verin.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime japon çizgi filmidir, hepsi bu. Tabi Japonlar yaptığı için amerikan çizgi filmleriyle arasında fark var bir sürü. Öyle "tek bölüm izle bağımlı oluyorsun" diye bir şey yok yani anlayacağın.

Her neyse... şunu diyeyim, herkesin sevdiği şeyler farklıdır. Bu yüzden herkesin sevdiği animeler de farklıdır. Benim en sevdiğim animeler Serial Experiments Lain, Neon Genesis Evangelion ve Boku Dake Ga Inai Machi iken diğerlerinin SAO falan olabilir. Demek istediğim, "şunu izle mükemmel" diye bir şey yoktur. yani Kendi animeni kendin bulursun. Animeyi sevmezsen de canın sağolsun, hayatına hiçbir şey kattığı yok zaten.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime japon çizgi filmidir, hepsi bu. Tabi Japonlar yaptığı için amerikan çizgi filmleriyle arasında fark var bir sürü. Öyle "tek bölüm izle bağımlı oluyorsun" diye bir şey yok yani anlayacağın.

Her neyse... şunu diyeyim, herkesin sevdiği şeyler farklıdır. Bu yüzden herkesin sevdiği animeler de farklıdır. Benim en sevdiğim animeler Serial Experiments Lain, Neon Genesis Evangelion ve Boku Dake Ga Inai Machi iken diğerlerinin SAO falan olabilir. Demek istediğim, "şunu izle mükemmel" diye bir şey yoktur. yani Kendi animeni kendin bulursun. Animeyi sevmezsen de canın sağolsun, hayatına hiçbir şey kattığı yok zaten.

1. Olarak anime çizgi film değildir.
2. olarak gerçekten o kadar kaliteli animeler var ki tek bölümünde kendini dünyadan silinmiş ve başka bir dünyada yeniden doğmuş gibi hissedebilirsin. Hangi anime olduğu dediğin gibi zevk meselesi.
3. olarak ''Şunu izle mükemmel'' diye bir şey vardır. Örneğin @Kovalski senpai demeseydi GoSick izlemiyecektim. İzledim pişman mıyım? tabii ki de hayır!

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Anime İzlerim Ama Yani Tek Bölüm İzle Bağımlı oluyorsun lafı pek dogruma kaçmadı Bi Kaç Bölüm İzledim Sonra Pek İzliyesim Gelmedi

(Birazda Beni İzleyin İnsafsızlar .-.)

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Olarak anime çizgi film değildir.
2. olarak gerçekten o kadar kaliteli animeler var ki tek bölümünde kendini dünyadan silinmiş ve başka bir dünyada yeniden doğmuş gibi hissedebilirsin. Hangi anime olduğu dediğin gibi zevk meselesi.
3. olarak ''Şunu izle mükemmel'' diye bir şey vardır. Örneğin @Kovalski senpai demeseydi GoSick izlemiyecektim. İzledim pişman mıyım? tabii ki de hayır!
Anime,Fransızca Japon Çizgi filmi demektir.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

çok ilginç şeyler izliyosun eve gidince bakıcam merak ettim

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belkide hepimiz yanlış animeler izlemişizdir:ci:
Dipnot:****** denen illete bulaşma bazı arkadaşlarım kurbanı oldu :(