LordOfStrategy
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Pepee güzel bir anime öneririm
Asla Kayu izleme çok iğrenç. @KebabReyiz
Küçükken izlediğin o bakuganlar beybladeler anime değilmi ?Pepee güzel bir anime öneririmAsla Kayu izleme çok iğrenç. @KebabReyiz
İzlemiyordum ki :/Küçükken izlediğin o bakuganlar beybladeler anime değilmi ?
Anime japon çizgi filmidir, hepsi bu. Tabi Japonlar yaptığı için amerikan çizgi filmleriyle arasında fark var bir sürü. Öyle "tek bölüm izle bağımlı oluyorsun" diye bir şey yok yani anlayacağın.
Her neyse... şunu diyeyim, herkesin sevdiği şeyler farklıdır. Bu yüzden herkesin sevdiği animeler de farklıdır. Benim en sevdiğim animeler Serial Experiments Lain, Neon Genesis Evangelion ve Boku Dake Ga Inai Machi iken diğerlerinin SAO falan olabilir. Demek istediğim, "şunu izle mükemmel" diye bir şey yoktur. yani Kendi animeni kendin bulursun. Animeyi sevmezsen de canın sağolsun, hayatına hiçbir şey kattığı yok zaten.
Anime,Fransızca Japon Çizgi filmi demektir.1. Olarak anime çizgi film değildir.
2. olarak gerçekten o kadar kaliteli animeler var ki tek bölümünde kendini dünyadan silinmiş ve başka bir dünyada yeniden doğmuş gibi hissedebilirsin. Hangi anime olduğu dediğin gibi zevk meselesi.
3. olarak ''Şunu izle mükemmel'' diye bir şey vardır. Örneğin @Kovalski senpai demeseydi GoSick izlemiyecektim. İzledim pişman mıyım? tabii ki de hayır!
çok ilginç şeyler izliyosun eve gidince bakıcam merak ettimAnime japon çizgi filmidir, hepsi bu. Tabi Japonlar yaptığı için amerikan çizgi filmleriyle arasında fark var bir sürü. Öyle "tek bölüm izle bağımlı oluyorsun" diye bir şey yok yani anlayacağın.
Her neyse... şunu diyeyim, herkesin sevdiği şeyler farklıdır. Bu yüzden herkesin sevdiği animeler de farklıdır. Benim en sevdiğim animeler Serial Experiments Lain, Neon Genesis Evangelion ve Boku Dake Ga Inai Machi iken diğerlerinin SAO falan olabilir. Demek istediğim, "şunu izle mükemmel" diye bir şey yoktur. yani Kendi animeni kendin bulursun. Animeyi sevmezsen de canın sağolsun, hayatına hiçbir şey kattığı yok zaten.
Anime Fransızca Çizgi Dizi demektir. Fransızcan kaç evlat?Anime,Fransızca Japon Çizgi filmi demektir.
Bizde biliriz hen...'nin ne kadar kötü olduğunuBelkide hepimiz yanlış animeler izlemişizdir
Dipnot:****** denen illete bulaşma bazı arkadaşlarım kurbanı oldu![]()
Yanlış söyledim Anime Fransızca Japon Animasyon demektir.Anime Fransızca Çizgi Dizi demektir. Fransızcan kaç evlat?