Modlu Hamachi Server Sorunu

Cevherkale

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gün önce arkadaşımla hamachi server kurarak oyuna başladık. Sıkıntımız modların çalışmaması daha doğrusu şu ana kadar anladığım kadarıyla yalnızca bir kaç mod çalışmakta örnek verecek olursam. AutoFarmer ve VoxelMap harici hiçbir mod çalışmıyor. Diğer mod itemlerinin hepsi craft table'da görünmesine rağmen herhangi bir şekilde craft edilmiyor. Ayrıca gamemode değiştirdiğim zamanda itemler yere bırakılmadan kayboluyor.

Bendeki modların aynıları arkadaşımda da var ayrıca forge versiyonumuzda aynı ve aynı modlar Minecraft server klasöründe de ekli. Ne yaptıysam diğer mod itemlerini görünmelerine rağmen etkileşime geçiremedim konu hakkında bilgisi olup yardım olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucu modlu sunucu mu yoksa normal sunucuda "mods" klasörü açıp mod mu yüklediniz?

Cevherkale

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İnternetten bakarak forge yükledim "minecraftforge-universal-1.6.4-9.11.1.965-v164-pregradle" şu isme sahip bir jar dosyası çıktı. Eller bir klasör açmadım yani. Lakin buna tıklayııp açmaya çalıştığım zaman Crash hatası veriyor.

Cevherkale

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yaptım tekrardan Crash hatası aldım acaba modlardan mı bir sıkıntı var ?

---- Minecraft Crash Report ----
// I just don't know what went wrong :(
Time: 20.01.2016 15:15
Description: Exception in server tick loop
cpw.mods.fml.common.MissingModsException
at cpw.mods.fml.common.Loader.sortModList(Loader.java:228)
at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:491)
at cpw.mods.fml.server.FMLServerHandler.beginServerLoading(FMLServerHandler.java:99)
at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.onServerStart(FMLCommonHandler.java:350)
at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71197_b(DedicatedServer.java:69)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:445)
at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583)

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
yaptım tekrardan Crash hatası aldım acaba modlardan mı bir sıkıntı var ?

---- Minecraft Crash Report ----
// I just don't know what went wrong :(
Time: 20.01.2016 15:15
Description: Exception in server tick loop
cpw.mods.fml.common.MissingModsException
at cpw.mods.fml.common.Loader.sortModList(Loader.java:228)
at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:491)
at cpw.mods.fml.server.FMLServerHandler.beginServerLoading(FMLServerHandler.java:99)
at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.onServerStart(FMLCommonHandler.java:350)
at net.minecraft.server.dedicated.DedicatedServer.func_71197_b(DedicatedServer.java:69)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:445)
at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583)
Mod listesini at bi bakalım.

Cevherkale

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Az önce çözdüm modlardan biri hata yapıyormuş hangisi çözemedim ama şimdi tek tek deneyerek ayıklıyorum teşekkür ederim her şey için.