\/ Batihost Resmi Sunucusu \/ 1.8 \/ Faction \/ Skyblock \/ Survival \/ Yeni Sunucular Yolda \/

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum kopya eklenti veya harita değildir her zaman. Biraz özgün olun. Lapisli faction sunucu dopdolu zaten, farklı birşeyler yaratın insanlar bunun için bu sunucuyu seçiyorum desin.
Bu sunucu 6 ayı aşkın süredir aynı düzen icerisinde gitmektedir bu 6 ay oncesinde de sunucumuz acıktı fakat o zamanalar sadece BaşAdmin dim.Sadece gelelim sunucu acıldığından beri aynı amac icin yola devam ediyor :).Yinede yorumundan,gorüşlerinden ve saygından dolayı teşekkür ederim.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Bu sunucu 6 ayı aşkın süredir aynı düzen icerisinde gitmektedir bu 6 ay oncesinde de sunucumuz acıktı fakat o zamanalar sadece BaşAdmin dim.Sadece gelelim sunucu acıldığından beri aynı amac icin yola devam ediyor :).Yinede yorumundan,gorüşlerinden ve saygından dolayı teşekkür ederim.
Benim sorduğum şu niye müşterilerinize sunduğunuz plugin paketi ve haritaları kullanıyorsunuz ?
koskaca hosting firması yaptıramıyor mu kendi plugin paketini kendi haritasını bir miktar para karşılığında

cCSeanPoulCc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim sorduğum şu niye müşterilerinize sunduğunuz plugin paketi ve haritaları kullanıyorsunuz ?
koskaca hosting firması yaptıramıyor mu kendi plugin paketini kendi haritasını bir miktar para karşılığında
Sadece "Spawn"ı kullanıyoruz plugin paketi ayrı aynı plugin paketi yüklü değil :)

ProfesKRO

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuya daha önce girmememe rağmen serverde kayıt olurken maksimum kayıt sınırına ulaştınız diyo PLS Çözüm