[Yardım] kimse chest açamıyor serverde

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba benim sorunum sadece ben hariç herkes chest açamıyo bunu nasıl düzeltebilirim ve cheste nasıl başka ıtemlerin olmasını ayalıyabilirm meselea herkesin sandığında farklı ıtem olucak şekilde naısl yapabilirim yardım edermisiniz

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Essentials config dosyasında engellenmiş olabilir. Config dosyasına girip chest veya chest kodunu arat.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tm bi bakıyorum
# We recommend not enabling chest protection signs if you don't intend to use them, (or are using LWC/Lockette).
sadece bu cümle var essentialsta

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tm bi bakıyorum
# We recommend not enabling chest protection signs if you don't intend to use them, (or are using LWC/Lockette).
sadece bu cümle var essentialsta
Sanırım bu sandıkları açmamaları için sandığın üstüne tabela konulunca kilitleyen özellik onunla ilgisi olacağını sanmıyorum.
Pluginleri tek tek silip hangi pluginde sorun olduğunu çözebilirsin veya PlugMan plugininle reload atmadan daha kolay bir şekilde yapabilirsin.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hepsinde chesti arattırcam bişi çıkarsa haber veririm

group manager global grupta - vanish.silentchests diye bir şey buldum bu ne oluyosa diğer oyunculara yapsak chest açabilirlermi acaba

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hepsinde chesti arattırcam bişi çıkarsa haber veririm

group manager global grupta - vanish.silentchests diye bir şey buldum bu ne oluyosa diğer oyunculara yapsak chest açabilirlermi acaba
Vanish gizlenmek ile ilgili olabilir ama denemekte fayda var. Not:Yetkiyi config dosyasından verme bozulabiliyor. Oyun içinden /mangaddp GrupAdı yetki olarak ver