ExtraNetWork
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Yükledim Yine aynı Hatayı Verdi
Fikrim yokYükledim Yine aynı Hatayı Verdi
Sandık ile sağ tık yapıldığında etraftaki kaktüsler 1 saniye sonra silinecek şekilde düzeltilebilir en azından.kod doğru bile olsa gene çalışmaz. bizzat denedim. sandığı yanına koyunca direk kırılıyor kaktüs lakin, koda kaktus yerıne herhangi bir blok yazdıgınızda sandıgı koydurmuyor. bu kaktus bugunu skriptle duzeltemezsiniz
o yapılabilir lakin adam başkasının adasındaki kaktusleri siler gıcıklıgına .qw.eqwSandık ile sağ tık yapıldığında etraftaki kaktüsler 1 saniye sonra silinecek şekilde düzeltilebilir en azından.
Yerde item halinde olan kaktüsleri kastediyorumo yapılabilir lakin adam başkasının adasındaki kaktusleri siler gıcıklıgına .qw.eqw
loop-item değil. loop entity olacak. (loop-entity is dropped itemYerde item halinde olan kaktüsleri kastediyorum![]()
on place of chest or iron door or wooden door:
loop entities in radius 5 around the block:
if loop-entity is dropped item:
if loop-entity is cactus:
delete loop-entity
Ne işe yarıyor bu tam olarak? 1.8.8 PaperSpigot'ta çalışır mı?Biliyormuydunuz ?
Bu Tür Bugları Önleyen Bir Plugin Zaten Mevcut!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Girip Bir Bakaydın Bro ?Ne işe yarıyor bu tam olarak? 1.8.8 PaperSpigot'ta çalışır mı?
Baktım ama hangi tür bugları engellediğini anlayamadım, onun için soruyorum.Girip Bir Bakaydın Bro ?
Faction'da Yapılan Kaktüs Bugu Gibi Yapılması Gereksiz Ama bulanların Bug Buldum Diye Sevineceği Şeyleri EngellerBaktım ama hangi tür bugları engellediğini anlayamadım, onun için soruyorum.
O zaman çok yararlı teşekkürlerFaction'da Yapılan Kaktüs Bugu Gibi Yapılması Gereksiz Ama bulanların Bug Buldum Diye Sevineceği Şeyleri Engeller
Bu eklentiyi kullanacak olan arkadaşlar, ben bunu önceden test etmiştim. Eğer oyunculara gerekli yetkiyi vermezseniz hangi warpa giderseniz gidin sizi olduğunuz yere tekrar ışınlar. Kullanacak arkadaşlar dikkat etsin.Biliyormuydunuz ?
Bu Tür Bugları Önleyen Bir Plugin Zaten Mevcut!
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.