AliToprakRS
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Bi 3 Ayda Fln Çözerim Belki Kodlları Skripter Fln Olabilirim BelkiHee... Yanlış anlamışım
İyi. Skripti iyice öğrenip geliştirebilirsin![]()
Bi 3 Ayda Fln Çözerim Belki Kodlları Skripter Fln Olabilirim BelkiHee... Yanlış anlamışım
İyi. Skripti iyice öğrenip geliştirebilirsin![]()
Başkalarının skriptlerine bak.Bi 3 Ayda Fln Çözerim Belki Kodlları Skripter Fln Olabilirim Belki
Zaten XKBM SKRİPTİNDE Öyle Yaptım Biraz Sadece GeliştirdimBaşkalarının skriptlerine bak.
Ordan pratik kur. Minik minik benzerlerini yapmaya çalış.
Ben öyle öğrendim![]()
Bana Face den Ulaşabilirmisin Yada BurdanKardeşim Skriptte reload atarken bir hata oluşmuyor ancak oyuncu bir şey yazdığında başındaki XKJBMIT Yazısı Beyaz Oluyor Ve Tıkladığımda hiçbir şey Olmuyor.
Onların KUllandıkları Plugin Olan Benimki Tüm Oyuncular İçin Özel Olan XKBM SKriptti Hem Oyuncularda Hem Rehberde Hemde Admin ve Moderatorlere ÖzelGüzel Tebrikler. Bi Sunucuda Gördüm Geçen Sanki Ama Emin değilim bumu değilmi
SAOL BU ARADaaaaGüzel Tebrikler. Bi Sunucuda Gördüm Geçen Sanki Ama Emin değilim bumu değilmi
Tmm PEki Sunucun Varmı Varsa Bi ATsana İpi Bende MErak Ettim Sunucularda Nasıl GözüküyoKardeşim Sorun Çözüldü Çok Oyunculu Ayarlarından Renkler Açık Olması Lazımmış.
Sunucunuzda , "Skript" / "WildSkript" / "SkQuery" / Yüklü mü ?Abi bakar mısınız? Bende hata oluyor
Oyuncu yazınca bişi çıkmıyor
!
Hepsi şu an yüklü gene olmuyor ?Sunucunuzda , "Skript" / "WildSkript" / "SkQuery" / Yüklü mü ?
*Anlatmak istediginizi pek anlamadım ancak bu skripti biliyorsanız oyuncularım nasıl renkli yazıcak renkli yazma gitti yardımcı olur musunuz?*Geçmiş bölümünü benim bir arkadaşa forumda yardım etmiştim ordan almışsın,diğerleride Bartuzen'in skriptinden alıntı zaten pek bir emek göremedim.
Doğrudur Kardeşim Kusura BakmaGeçmiş bölümünü benim bir arkadaşa forumda yardım etmiştim ordan almışsın,diğerleride Bartuzen'in skriptinden alıntı zaten pek bir emek göremedim.