League of legends in Minecraft

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buzdogan eldiven yapabilirsin vurunca vurulan kişinin altina ruh kumu eklersin (buz hizlandirmasa daha guzel durur yapabilirsen buz koy buza gelince yavaslik verirsin ama ruu kumu daha kolay olur )

Lyndry'in Eziyeti vardi onu yapabilirsin birine yetenk falan kullaninca bikaç saniyede bir c yarim kalbini alabirsin

Zz'rot kapisi yapabilirsen hos olur icinden kopek cikartirsin karsi takima vurur

Gunatesi pelerini yaparsin 4 blok yakinina yaklasinca hasar verirsin

Civili zirh yaparsin zaten cok kolay olur adamin zirhina bi buyu vardi aklima gelmedi onu eklerwin oyun kendi halleder zaten :)

Karisimklari yapabilirsin

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buzdogan eldiven yapabilirsin vurunca vurulan kişinin altina ruh kumu eklersin (buz hizlandirmasa daha guzel durur yapabilirsen buz koy buza gelince yavaslik verirsin ama ruu kumu daha kolay olur )

Lyndry'in Eziyeti vardi onu yapabilirsin birine yetenk falan kullaninca bikaç saniyede bir c yarim kalbini alabirsin

Zz'rot kapisi yapabilirsen hos olur icinden kopek cikartirsin karsi takima vurur

Gunatesi pelerini yaparsin 4 blok yakinina yaklasinca hasar verirsin

Civili zirh yaparsin zaten cok kolay olur adamin zirhina bi buyu vardi aklima gelmedi onu eklerwin oyun kendi halleder zaten :)

Karisimklari yapabilirsin
ZZrot iyi hoşda daha minyonları yapamadık :D

GolcuOsman

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hotbar'da kıyafetler var gereksiz yer kaplıyor.
Hotbarda kıyafet yok zaten

şu an zonyayı yaptım saman ile çalışıyor :) kum saatine benzediği için saman ile yaptım :D
Çiviliyide zincirli zırh ile yaptım
warmogu ve kanasusamışıda yaptım
En fazla adamlar Kaç item alabilsin?

Son düzenleme: