ZZrot iyi hoşda daha minyonları yapamadıkBuzdogan eldiven yapabilirsin vurunca vurulan kişinin altina ruh kumu eklersin (buz hizlandirmasa daha guzel durur yapabilirsen buz koy buza gelince yavaslik verirsin ama ruu kumu daha kolay olur )
Lyndry'in Eziyeti vardi onu yapabilirsin birine yetenk falan kullaninca bikaç saniyede bir c yarim kalbini alabirsin
Zz'rot kapisi yapabilirsen hos olur icinden kopek cikartirsin karsi takima vurur
Gunatesi pelerini yaparsin 4 blok yakinina yaklasinca hasar verirsin
Civili zirh yaparsin zaten cok kolay olur adamin zirhina bi buyu vardi aklima gelmedi onu eklerwin oyun kendi halleder zaten
Karisimklari yapabilirsin
Ben sadece soyledim aslinda soylemezdimde kafa dagitmak icin soyledim basima gelen bi olayi unutmak icin bunlari dusundumZZrot iyi hoşda daha minyonları yapamadık![]()
Ben sadece soyledim aslinda soylemezdimde kafa dagitmak icin soyledim basima gelen bi olayi unutmak icin bunlari dusundum![]()
Serveri acarsan benide davet et gormek isterimönemli değil, teşekkürler
server zaten açık ama market ve minyon sistemi çalışmıyorServeri acarsan benide davet et gormek isterim
Aslinda basit olan bikac itemi bile yazabilirim bos zamanimda
envanterdeki kıyafetler yerine onları koyarsınserver zaten açık ama market ve minyon sistemi çalışmıyor
Bir sorun fark ettim bu itemleri alinca nereye koyacak?
Envanterindeki kiyafetler?envanterdeki kıyafetler yerine onları koyarsın
Hotbar'da kıyafetler var gereksiz yer kaplıyor.Envanterindeki kiyafetler?
Hotbarda kıyafet yok zatenHotbar'da kıyafetler var gereksiz yer kaplıyor.