Bungeecord hub server kurma hakkında tavsiye alıyorum yardım edermisiniz

holigancraft35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamın aleykum minecraft turk ailesi

Sunucumun özellikleri ;

LokasyonTR
Sistem DestekleriWindows,Linux,FreeBSD,Solaris
CPU Marka, ModelIntel Xeon E5 2620
CPU Bilgi6 Çekirdek x 2.50 Ghz (64 Bit)
Ram Bellek16 GB
HDD (Sabit Disk)1 TB
Raid0/1/5/10 (6Gb/s)
Ethernet Kartı1 Gbit/s
Network Erişimi200 Mbit/s
Aylık trafik LimitiLimitsiz
Harici FTP100 GB

Ben bu sunucuya faction survival skyblock oyunlarını kurucam ve fake lobim ve normal lobimde olucak ram paylasımını nasıl yapmalıyım sunucumu parça parçamı kullanmalıyım yoksa tek windows server üzerinden tüm sunucularımı açayım yorumlarınızı bekliyorum

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence parça parça yap çünki tekde bütün sunucuların pinggini biyere topluyor ve 1 sunucun çöktümü bütün sunucuların çökmüş oluyor ama parça parçada fact ve ya skyblock çökse bile oyuncular ana lobide bekleyebiliyor.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu windows server 2012'ye kur.Sunucuyu parçalara bölmen gerekli zaten.(Bungeecord zaten o işe yarıyor).Tüm sunuculara 4 gb ram ver.Fake lobi de buna dahil.Şimdi herkes soracak neden fake lobiye 4 gb ram ?.Eğer sunucuya bir sürü oyuncu yada bot girmeye çalışırsa fake lobi çökebilir.(Artık nasıl bi Türkçe'miz varsa iyice Türkçe ve İngilizce katili olduk.Bkz. Fake(Çakma) lobi(lobby))

holigancraft35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu windows server 2012'ye kur.Sunucuyu parçalara bölmen gerekli zaten.(Bungeecord zaten o işe yarıyor).Tüm sunuculara 4 gb ram ver.Fake lobi de buna dahil.Şimdi herkes soracak neden fake lobiye 4 gb ram ?.Eğer sunucuya bir sürü oyuncu yada bot girmeye çalışırsa fake lobi çökebilir.(Artık nasıl bi Türkçe'miz varsa iyice Türkçe ve İngilizce katili olduk.Bkz. Fake(Çakma) lobi(lobby))

200mbit internet o sunuculara yetermi lag sorunu falan olurmu

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Script vs lazım olursa yardım ederım lobi için güzel scriptler var bende
Konuyla alakasız olacak ama neden yazdığın mesaja ''Not: Script vs lazım olursa yardım ederım lobi için güzel scriptler var bende'' yazmıyorsun ? şu an bu yaptığın kuralları ihlal etmek oluyor ._. .
200mbit internet o sunuculara yetermi lag sorunu falan olurmu
O konularda ben pek bilgi sahibi birisi değilim.Uzman birisine sor derim.''O olayı hiç yaşamamış ve size akıl vermeye çalışan kişileri ıslak odunla dövün.''

holigancraft35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Script vs lazım olursa yardım ederım lobi için güzel scriptler var bende
şu an ekbir masrafa girmek istemiyorum

Konuyla alakasız olacak ama neden yazdığın mesaja ''Not: Script vs lazım olursa yardım ederım lobi için güzel scriptler var bende'' yazmıyorsun ? şu an bu yaptığın kuralları ihlal etmek oluyor ._. .

O konularda ben pek bilgi sahibi birisi değilim.Uzman birisine sor derim.''O olayı hiç yaşamamış ve size akıl vermeye çalışan kişileri ıslak odunla dövün.''

Yorumun için teşekkürler iyi akşamlar

ScienlymTc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

tamam k.b akıl edemedim 2. dedigine katılıyorum cok haklısın

şu an ekbir masrafa girmek istemiyorum

Yorumun için teşekkürler iyi akşamlar

Ek bır masraf derken ? ücretsiz vericektim bi scriptten nolurkı sankı ?

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim HDD olduğu için veri yazmada tam performans alamayacaksın.
SSD veya SAS disk alman senin için daha iyi olacaktır.

holigancraft35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
HDD - SSD - SAS ARASINDAKİ FARK NEKİ

yettigi kadarıyla o zaman :D bana bi kaç sunucu açabilcegimi kaçar kaçar dagıtacagımı söylerseniz sevinirim
Her sunucuya Farklı Ram Miktaro Gerekli Mesela Faction İle Lobinin Ramini Bir Tutamassın SkyBlock'uda Bir Tutamassın Nereye Ne Kadar Gerektiği İse Yüklediğin Pluginlerine Ve Sunucunun Yorulup Yorulmamasına Bağlı