BİLİŞİME SÖYLESEM SENCE SSD İLE DEĞİŞİRMİKİSSD Faydası sunucu yormaması arkadaşın dedigi gibi Ram bol vermelisin ki ufak bug lag gibi şeyler olmaması şart
lobi ve bungeecord çakma lobi bir sunucuda 3gb var orda 5gb survival 5 gb faction 3 gb skyblock kastırırmıkıHer sunucuya Farklı Ram Miktaro Gerekli Mesela Faction İle Lobinin Ramini Bir Tutamassın SkyBlock'uda Bir Tutamassın Nereye Ne Kadar Gerektiği İse Yüklediğin Pluginlerine Ve Sunucunun Yorulup Yorulmamasına Bağlı
SkyBlock'a Yetmez Diye Düşünüyorum Sonuçta Baya Ada Olucak Ve O Adalarda Bir Sürü Redstone İle Çalışan Şey Olcak.BİLİŞİME SÖYLESEM SENCE SSD İLE DEĞİŞİRMİKİ
lobi ve bungeecord çakma lobi bir sunucuda 3gb var orda 5gb survival 5 gb faction 3 gb skyblock kastırırmıkı
Lunix üzerinden kursam daha iyi olurmu acabaSkyBlock'a Yetmez Diye Düşünüyorum Sonuçta Baya Ada Olucak Ve O Adalarda Bir Sürü Redstone İle Çalışan Şey Olcak.
Lunix üzerinden kursam daha iyi olurmu acabaSkyBlock'a Yetmez Diye Düşünüyorum Sonuçta Baya Ada Olucak Ve O Adalarda Bir Sürü Redstone İle Çalışan Şey Olcak.
Ben Nitrado Kullanıyorum Valla Senin Ne Üzerine Kurcağını BilememLunix üzerinden kursam daha iyi olurmu acaba
5 aydır nitradodayım yöncüye geçmeye karar verdimde böyle sıkıntı çıkacagını tahmin edemedimBen Nitrado Kullanıyorum Valla Senin Ne Üzerine Kurcağını Bilemem![]()
tabi önerirmisinaz para biriktir makine kirla saglam ingiliz olsun local host nekadar uzak okadar pingi diye biliyorum yanlış bilmiyorsam sana bir hosting öneriyim orada sınırsız cpu sınırsız yer gibi büsürü özeliik var 8 gb ram destegi var
özelden ata bilirim sitenin linktabi önerirmisin