#OlymposTv# Sur Yapımı (Eğitim)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
üstteki yetkili abiye katılıyorum,merdiven ve slabları birleştirerek verilen desenleri bu senede görmek şaşırttı :kgül:

EnesXYZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Müziğin sesini fazla kaçırmışsın.
Bir dahaki videolarında kısık tutmaya çalış :D

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ancak çok fazla desen var ve çok fazla desende insanın gözünü yoruyor ayrıca yapıyı büyük buldum ve de @JusticeWhip'e katılıyorum.Bu sefer beğenmedim(beğendimde fazla beğenmedim) ama herkesin görüşü , zevki vb. farklıdır.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl sur yapılmaz videosuyla bizi bilinçlendiriyor nice ''nasıl yapılmaz'' videolarına.
teşekkürler :) Doğrusunu yaparsanız , öğreniriz sıkıntı yok :)
beğenmediğiniz içinde teşekkür ederim ' sade yapıları da ben beğenmiyorum '

Güzel ancak çok fazla desen var ve çok fazla desende insanın gözünü yoruyor ayrıca yapıyı büyük buldum ve de @JusticeWhip'e katılıyorum.Bu sefer beğenmedim(beğendimde fazla beğenmedim) ama herkesin görüşü , zevki vb. farklıdır.
:) O yüzden ben bunu beğeniyorum teşekkürler.

Yapıya bir sürü merdiven ve basamak eklemek gereksiz çıkıntı ve ayrıntı yapmak yapıyı güzelleştirmiyor. Ne zaman öğreneceksiniz cok merak ediyorum
Öğreneceğim bir şey olduğunu düşünmüyorum bende sadece yapıyı beğenmiyorum :)

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eline sağlık çok güzel video olmuş müzik sesini biraz daha kısarsan abi daha iyi olur :D

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkürler :) Doğrusunu yaparsanız , öğreniriz sıkıntı yok :)
beğenmediğiniz içinde teşekkür ederim ' sade yapıları da ben beğenmiyorum '

:) O yüzden ben bunu beğeniyorum teşekkürler.

Öğreneceğim bir şey olduğunu düşünmüyorum bende sadece yapıyı beğenmiyorum :)
Biraz kırıcı konuşmuş demek istediği yapıdaki detaylar gereksiz ve bir amaca hizmet etmiyor.hatlarını belli edemiyor yapının.

Bu yapıda oldukça detaylı,ama sizinkine göre sade.