bku38
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
set 98 çok hoşuna gidiyor sanırım ?Yapıya bir sürü merdiven ve basamak eklemek gereksiz çıkıntı ve ayrıntı yapmak yapıyı güzelleştirmiyor. Ne zaman öğreneceksiniz cok merak ediyorum
Eline sağlık @bydemir06
set 98 çok hoşuna gidiyor sanırım ?Yapıya bir sürü merdiven ve basamak eklemek gereksiz çıkıntı ve ayrıntı yapmak yapıyı güzelleştirmiyor. Ne zaman öğreneceksiniz cok merak ediyorum
Favorim olduğunu bilmiyor musun?set 98 çok hoşuna gidiyor sanırım ?![]()
Öğrenmiş oldum.Favorim olduğunu bilmiyor musun?
Tebrik ederim..Öğrenmiş oldum.
teşekkürlerNasıl sur yapılmaz videosuyla bizi bilinçlendiriyor nice ''nasıl yapılmaz'' videolarına.
Güzel ancak çok fazla desen var ve çok fazla desende insanın gözünü yoruyor ayrıca yapıyı büyük buldum ve de @JusticeWhip'e katılıyorum.Bu sefer beğenmedim(beğendimde fazla beğenmedim) ama herkesin görüşü , zevki vb. farklıdır.
Öğreneceğim bir şey olduğunu düşünmüyorum bende sadece yapıyı beğenmiyorumYapıya bir sürü merdiven ve basamak eklemek gereksiz çıkıntı ve ayrıntı yapmak yapıyı güzelleştirmiyor. Ne zaman öğreneceksiniz cok merak ediyorum
Biraz kırıcı konuşmuş demek istediği yapıdaki detaylar gereksiz ve bir amaca hizmet etmiyor.hatlarını belli edemiyor yapının.teşekkürlerDoğrusunu yaparsanız , öğreniriz sıkıntı yok
beğenmediğiniz içinde teşekkür ederim ' sade yapıları da ben beğenmiyorum '
O yüzden ben bunu beğeniyorum teşekkürler.
Öğreneceğim bir şey olduğunu düşünmüyorum bende sadece yapıyı beğenmiyorum![]()