Uyarılar neria nın bana takması ile ulaştı . Her kelimem de bir küfür veya hakaret buluyordu19 uyarın ve bir sunucun var, ayrıca fazla konun var fark edemediysem özür dilerim fakat sağlam rehber konun olduğunuda göremedim. Bunun yanında mod'a ihtiyac yoktur, yani bir sürü etken var takma kafana.
Forumdakiler ailem gibi , insanlara akıl vermeyi yardım etmeyi seviyorum , forumu seviyorumBence sen ruh sağlığın için forumun dozunu azaltmalısın
YOKSA SONUN BENİM GİBİ OLUR!!!
Güven bana .
tabii ki onları yapma demiyorum ve mod olmanı destekliyorum ama içinde bir ruh hastası yatıyosa bu forumda o ruh hastası ortaya çıkar. Ve senin forumdan çıkmana engel olmaya çalışır. Onu çok geç olmadan yenip forumdan çıkarsan ona ağır bi darbe indidirsin ama çok kalırsan seni ele geçirirForumdakiler ailem gibi , insanlara akıl vermeyi yardım etmeyi seviyorum , forumu seviyorum![]()
Zaman gösterecektirtabii ki onları yapma demiyorum ve mod olmanı destekliyorum ama içinde bir ruh hastası yatıyosa bu forumda o ruh hastası ortaya çıkar. Ve senin forumdan çıkmana engel olmaya çalışır. Onu çok geç olmadan yenip forumdan çıkarsan ona ağır bi darbe indidirsin ama çok kalırsan seni ele geçirir
Sonradan algılama yeteneğinde problemler çıkmaya başlarsa (laf etmiyorum) sözümü hatırlatıcamZaman gösterecektir![]()
Bekliyorum dostum o zamanıSonradan algılama yeteneğinde problemler çıkmaya başlarsa (laf etmiyorum) sözümü hatırlatıcam
Sen nerelerdeydinSeni en son gördüğüm zaman ki sen olarak kabul edersem bana göre tabikide hak ediyordun
Tabi ben yokken çok değişiklik olmadığını var sayıyorum![]()
Alakasız şeylere gelen uyarılara sinirlenip uzaklaşmıştım sadeceBekliyorum dostum o zamanı
Sen nerelerdeydinUzun zamandır görmedim seni
Sen yokken daha fazla acı çektim falan filan pek bir değişiklik yok
![]()
Neria ... ^^Alakasız şeylere gelen uyarılara sinirlenip uzaklaşmıştım sadece![]()
hayır değil