Bir bakarmısın lütfen.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
19 uyarın ve bir sunucun var, ayrıca fazla konun var fark edemediysem özür dilerim fakat sağlam rehber konun olduğunuda göremedim. Bunun yanında mod'a ihtiyac yoktur, yani bir sürü etken var takma kafana.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
19 uyarın ve bir sunucun var, ayrıca fazla konun var fark edemediysem özür dilerim fakat sağlam rehber konun olduğunuda göremedim. Bunun yanında mod'a ihtiyac yoktur, yani bir sürü etken var takma kafana.
Uyarılar neria nın bana takması ile ulaştı . Her kelimem de bir küfür veya hakaret buluyordu ^_^ Sunucumu devrettiğimi çoğu kişi biliyor olmalı sunucu ile alakam yok şu anda. Ben başvurdum reddedildi ve yeni moderatorler alındı demekki ihtiyac vardı o sırada ^^ Ama haklısın rehber konum yok ^^

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Bence sen ruh sağlığın için forumun dozunu azaltmalısın
YOKSA SONUN BENİM GİBİ OLUR!!!
Güven bana .

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Forumdakiler ailem gibi , insanlara akıl vermeyi yardım etmeyi seviyorum , forumu seviyorum ^_^
tabii ki onları yapma demiyorum ve mod olmanı destekliyorum ama içinde bir ruh hastası yatıyosa bu forumda o ruh hastası ortaya çıkar. Ve senin forumdan çıkmana engel olmaya çalışır. Onu çok geç olmadan yenip forumdan çıkarsan ona ağır bi darbe indidirsin ama çok kalırsan seni ele geçirir

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
tabii ki onları yapma demiyorum ve mod olmanı destekliyorum ama içinde bir ruh hastası yatıyosa bu forumda o ruh hastası ortaya çıkar. Ve senin forumdan çıkmana engel olmaya çalışır. Onu çok geç olmadan yenip forumdan çıkarsan ona ağır bi darbe indidirsin ama çok kalırsan seni ele geçirir
Zaman gösterecektir ^_^

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Seni en son gördüğüm zaman ki sen olarak kabul edersem bana göre tabikide hak ediyordun :(
Tabi ben yokken çok değişiklik olmadığını var sayıyorum :(

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sonradan algılama yeteneğinde problemler çıkmaya başlarsa (laf etmiyorum) sözümü hatırlatıcam
Bekliyorum dostum o zamanı ^_^
Seni en son gördüğüm zaman ki sen olarak kabul edersem bana göre tabikide hak ediyordun :(
Tabi ben yokken çok değişiklik olmadığını var sayıyorum :(
Sen nerelerdeydin ^_^ Uzun zamandır görmedim seni ^_^ Sen yokken daha fazla acı çektim falan filan pek bir değişiklik yok ^_^