bizim balkona torpil atan hiperzeka kimdi

dumankavruldu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bağcılarda gece 4 te bizim balkona torpil atan hiperzeka kimdi
Amaan torpil bahane sohbet şahane! Sohbet konusudur Arkadaşlar!

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bak kardeşim. Sen bilmezsin (yeni nesilsin çünkü) ben bu forumda 6 eylül 2013 ten beri varım. 2014 te böyle sohbet konuları vardı!
tabi yeni nesil ne bilcek!
Yeni nesilden kastım forumdaki yeni nesil değildi, ayrıca dün üye olmuşsunuz. Nasıl bir çelişki içerisindesiniz haberiniz var mı?

dumankavruldu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yeni nesilden kastım forumdaki yeni nesil değildi, ayrıca dün üye olmuşsunuz. Nasıl bir çelişki içerisindesiniz haberiniz var mı?
yeni nesilsin tabi hiç uyarı yemedin biz çok uyarımız olduğunda yeni hesap açardık veya permanted ban aldık yeni hesap açardık yada banlanırdık bandan kaçmak için yeni hesap açardık sen o tatlı acıyı bilmezsin

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ne kadar sohbet konusuda olsa öyle bir durumda 20-25 torpilin barutunu le cola şişesine doldurup 50 kat koli bandıyla kapattıktan sonra sende karşılık verebilirsin :(
Çocukken yapmıştım fazla güzel oluyor :(
Tabi arazideydi :(

dumankavruldu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne kadar sohbet konusuda olsa öyle bir durumda 20-25 torpilin barutunu le cola şişesine doldurup 50 kat koli bandıyla kapattıktan sonra sende karşılık verebilirsin :(
az önce denedim apartmanın tüm teyzeleri kapıya dayandı kapıyı kıracaklar kanepeyle kapattım normalmi?

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Sen hala RIP olmadın mı :/ Ben diskin erimiştir diye düşünüyordum.

dumankavruldu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
az önce denedim apartmanın tüm teyzeleri kapıya dayandı kapıyı kıracaklar kanepeyle kapattım normalmi?
çabuk ne yapmalıyım kapıyı baltalıyorlar
EDİT: kapıda delik açtılar kanepeyi deşiyorlar ne yapmalıyım 1 torpil var elimde onu atıyımmı?