dumankavruldu
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Bağcılarda gece 4 te bizim balkona torpil atan hiperzeka kimdi
Amaan torpil bahane sohbet şahane! Sohbet konusudur Arkadaşlar!
Amaan torpil bahane sohbet şahane! Sohbet konusudur Arkadaşlar!
Bak kardeşim. Sen bilmezsin (yeni nesilsin çünkü) ben bu forumda 6 eylül 2013 ten beri varım. 2014 te böyle sohbet konuları vardı!Yediğimiz genetiği değiştirilmiş besinler sayesinde (!) heba olan bir nesil yetişiyor maalesef.
Yeni nesilden kastım forumdaki yeni nesil değildi, ayrıca dün üye olmuşsunuz. Nasıl bir çelişki içerisindesiniz haberiniz var mı?Bak kardeşim. Sen bilmezsin (yeni nesilsin çünkü) ben bu forumda 6 eylül 2013 ten beri varım. 2014 te böyle sohbet konuları vardı!
tabi yeni nesil ne bilcek!
yeni nesilsin tabi hiç uyarı yemedin biz çok uyarımız olduğunda yeni hesap açardık veya permanted ban aldık yeni hesap açardık yada banlanırdık bandan kaçmak için yeni hesap açardık sen o tatlı acıyı bilmezsinYeni nesilden kastım forumdaki yeni nesil değildi, ayrıca dün üye olmuşsunuz. Nasıl bir çelişki içerisindesiniz haberiniz var mı?
az önce denedim apartmanın tüm teyzeleri kapıya dayandı kapıyı kıracaklar kanepeyle kapattım normalmi?Ne kadar sohbet konusuda olsa öyle bir durumda 20-25 torpilin barutunu le cola şişesine doldurup 50 kat koli bandıyla kapattıktan sonra sende karşılık verebilirsin
Çocukken yapmıştım fazla güzel oluyor
Tabi arazideydi![]()
Sen hala RIP olmadın mı :/ Ben diskin erimiştir diye düşünüyordum.Ne kadar sohbet konusuda olsa öyle bir durumda 20-25 torpilin barutunu le cola şişesine doldurup 50 kat koli bandıyla kapattıktan sonra sende karşılık verebilirsin
Tabi arazideydi![]()
Ne kadar sohbet konusuda olsa öyle bir durumda 20-25 torpilin barutunu le cola şişesine doldurup 50 kat koli bandıyla kapattıktan sonra sende karşılık verebilirsin
Tabi arazideydi![]()
çabuk ne yapmalıyım kapıyı baltalıyorlaraz önce denedim apartmanın tüm teyzeleri kapıya dayandı kapıyı kıracaklar kanepeyle kapattım normalmi?
At derimçabuk ne yapmalıyım kapıyı baltalıyorlar
EDİT: kapıda delik açtılar kanepeyi deşiyorlar ne yapmalıyım 1 torpil var elimde onu atıyımmı?
şimdi polisler evimizi bastı balkondan şemsiyeyle leptobu alıp atladım sitenin bahçesindeki çalılarla gizlenmiş gizli yerimden yazıyorum.At derim![]()
Diğer moderatörlere örnek olarak davranışlar sergilemelisin dostumBen attım.
Bağcılarda oturuyorum ve ben attım yalan mı diyeceğim?şimdi polisler evimizi bastı balkondan şemsiyeyle leptobu alıp atladım sitenin bahçesindeki çalılarla gizlenmiş gizli yerimden yazıyorum.
Diğer moderatörlere örnek olarak davranışlar sergilemelisin dostum![]()
Soğukluğun böylesiBağcılarda oturuyorum ve ben attım yalan mı diyeceğim?
Olmicam bananeSoğukluğun böylesi
yapmadın demedim abi diğer modlara olumlu örnek olmalısın dedim![]()