[YARDIM] Sidebar Minimize Maximize

AtakanSezerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar iyi forumlar Mcsg deki sidebar sistemini skript ile kodluyorum sebebi featherboardin son surumunde sidebarli surumu birazcik pahali buyuzden kensim skript ile featherboard kodluyacam ama sidebari featherboard buyuklugunde yapinca error veriyo satirlari dogru yaptigimdan eminim skrayfall kullan dediler ama anlamadim yardim edebilecek arkadas varmi ?

AtakanSezerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skript ile bütün özellikleri ekleyebilecek misin?
Hayir sadece sidebar kismini yapacagim sidebar minimize maximize sistemi icin cunku pvp serverim var ve 10 dakkada bi map degisirken featherboardda gozukmesini istiyorum zamanin onuda featherboardda yapamiyorum oyuzden skripte basvuracagim

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayir sadece sidebar kismini yapacagim sidebar minimize maximize sistemi icin cunku pvp serverim var ve 10 dakkada bi map degisirken featherboardda gozukmesini istiyorum zamanin onuda featherboardda yapamiyorum oyuzden skripte basvuracagim
şu an ki konuyla pek ilgisi yok ama bir şey sormak istiyorum; sunucu battlegrounds mu olacak?

AtakanSezerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyle dusunuyorum ama pvp de degistirebilirim ama suanki dusuncemle battleground yapmayi dusunuyorum.

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ONU BİLMİYORUMDA BENDEDE FEATERBOARD VAR ÖLDÜRME ÖLÜM VE TOP 5 NASIL EKLİYEBİLİRİM PLUGİN VEYA SKRPİTLE BİLİYOMUSUN HELP :)