Sizce Moderatör Olabilme İmkanım Var Mı?

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Moderatörlük için gereken bütün niteliklerin bende bulunduğunu düşünüyorum. Ama tek eksik forumda üyeliğim 6 ayı doldurmadı. O yüzden şimdilik başvuru yapamayacağım. Başvuru formunu üsluplu bir şekilde doldurursam sizce moderatör olma şansım var mı?

TimarliSipahi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ilk başta bir panda moderatörümüz olması kulağa normal kaçmasa da pandanın kendisini tanıyınca bu iş kulağa daha da güzel geliyor. Hayırlı geceler.

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@PandaBey Abi Benim Düsüncem Söyle. Bu forumda Dikkat Ettigim Kadarıyla Skript aşırı Olmakla Beraber Plugin ve Skript Soruları Soruluyor ve Tanıtılıyor. Yani Ben Katıldıgımdan Beri Öyle Gördüm. Bu Yüzden Bu Konuda Bilgili Kisilerin Alınabilecegini Düsünüyorum. Ama Sen de Çok Onlinesin ve Tanınıyorsun.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden olmalısın hakediyosun bence :=)
Teşekkürler dostum :)
Çoğu moderatör 6 ayı doldurmadan kabul edildi, bence önemli olan üsluptur. Şansını dene bakalım.
Ben yinede 6 ayı beklemeyi planlıyorum, hem o zamana kadar daha çok tecrübe sahibi olurum.
Ilk başta bir panda moderatörümüz olması kulağa normal kaçmasa da pandanın kendisini tanıyınca bu iş kulağa daha da güzel geliyor. Hayırlı geceler.
Pandalık sadece benim rolüm :) Hayırlı geceler.
@PandaBey Abi Benim Düsüncem Söyle. Bu forumda Dikkat Ettigim Kadarıyla Skript aşırı Olmakla Beraber Plugin ve Skript Soruları Soruluyor ve Tanıtılıyor. Yani Ben Katıldıgımdan Beri Öyle Gördüm. Bu Yüzden Bu Konuda Bilgili Kisilerin Alınabilecegini Düsünüyorum. Ama Sen de Çok Onlinesin ve Tanınıyorsun.
Skript veya plugin konusunda maalesef görev alamam. Sebebi ise o konuda bilgi sahibi olmamam.

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler dostum :)

Ben yinede 6 ayı beklemeyi planlıyorum, hem o zamana kadar daha çok tecrübe sahibi olurum.

Pandalık sadece benim rolüm :) Hayırlı geceler.

Skript veya plugin konusunda maalesef görev alamam. Sebebi ise o konuda bilgi sahibi olmamam.
Peki Ben Bu Skript Bölümünde Moderator Olmam İçin Neye Sahip Olmam Lazım ? Mesela online süresi veya kayıt olma süresi gibi

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Açtığın konuların saçmalığını, böyle bir konu açarak ihtimalini düşürdüğünü, foruma faydalı biri olamayacağını, vizyon sahibi biri olmadığını göz önüne almazsak senden harika moderatör olur :D Zaten geçenki fiyaskoları saymıyorum bile gene de başvurucam dersen kolay gelsin sana çoluk çocuk kazanıyor sen de büyük ihtimalle kazanırsın rütbeyi.

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Ben Bu Skript Bölümünde Moderator Olmam İçin Neye Sahip Olmam Lazım ? Mesela online süresi veya kayıt olma süresi gibi
Forumun altındaki bölümde Sık Sorulan Sorular bölümü var. Oradaki yolu takip ederek moderatör başvurusu içeren konuyu bulabilirsin.
Bilmiyorum. Ama moderatör olursan herkese eşit davranmalısın, asıl zor tarafı bu.
Bence en basit tarafı bu. Ben insanların beni yargılamasından korkuyorum.
Açtığın konuların saçmalığını, böyle bir konu açarak ihtimalini düşürdüğünü, foruma faydalı biri olamayacağını, vizyon sahibi biri olmadığını göz önüne almazsak senden harika moderatör olur :D Zaten geçenki fiyaskoları saymıyorum bile gene de başvurucam dersen kolay gelsin sana çoluk çocuk kazanıyor sen de büyük ihtimalle kazanırsın rütbeyi.
Forumda aktifliğimi zirvede tutan bir üyeyim. Bugüne kadar açtığım konuların hepsi imla kurallarına düzgün bir şekilde ve gerekli olan konulardı. Foruma faydam olup olmadığı hakkında nasıl ön yargıda bulunuyorsun?; Beni sürekli takip eden bir üye değilsin. Geçenki fiyaskolar demişsin, o fiyaskonun ne olduğunu açıklarsan daha detaylı tartışabiliriz.
Her öğün bambu salatası yiyen ve günde 15 saat uyuyan bir canlının moderatör olması ?
Dostum ben bir insanım ve forumu role play foruma çevirmek aklımın ucundan bile geçmiyor.